Патрульні не змогли евакуювати "зламану" автівку активіста, якою заблокували КПП "Ужгород"

6
10

Як розповіли Мukachevo.net правоохоронці, евакуатор просто фізично не зміг пробратися до неї.

Нагадаємо, сьогодні власники автомобілів з іноземними номерами перекрили на кордоні КПП "Ужгород". Вони перегородили дорогу автівками, які нібито зламалися.

На місце прибули працівники патрульної поліції, на водія було складено постанову за порушення 122 статті частини 3, порушення правил проїзду.

Таким чином, було викликано евакуатор для розчистки дороги, але приїхавши на місце евакуатор не зміг під'їхати до автівки і забрати її. 

Правоохоронці знаходяться на місці разом з активістиами та слідкують за порядком. 

Коментарі

Х
ххх

Цікаво тут читати прирівняння до європи и америки,люди нам до них ше років 100 повзти,з такими рефомами і популізмом

ДЛ
До Ласло

Се правду кажеш у мусорів всі машини нелегально загнані на рік

Л
Ласло

То,що менти(назвати їх "поліція"-язик не повертається)-імпотенти,то-факт.Чому не наводят порядок?А тому,що знявши копівську уніформу,самі сідають у джипяри зі словацькою і мадярською реєстрацією.А їх шеф має цілий автопарк таких тачок.

Ф
Фатіа

Аага не змогли забрати . Не тот евакуатор укликали )))) ану най фатьови з Мункача прийдуть ))) заберуть усьо шо там є умісті з тима шаровиками які нехотят ходити на нормальних машинах . Чому кось має платити грощі за машину на українській регестраціі а хитрі хотят на шару ходити на машині яку не треба розминьовати . Іза сих пересічників немож нормально границю пройти , вічно черги із за них .

ДО
До Олега

В США є ще більш дебільні закони ніж у нас, але у населення навіть і в думках немає щоб влаштовувати на кордонах такі "акції". А в нас, то Конституцію перекроювати збираються, то по 10 різних законів приймають, а потім відміняють. А США - як поліційський чи влада сказала, так громадяни і виконують. А т.зв. народ - пересічники - це просто люди які звикли все мати "на шару" і не хочуть платити податки. Ті самі податки з яких йдуть відрахування на зарпалати лікарям, вчителям і тим самим поліцейським. Ха! Спробували б в США так протестувати. Одразу б сиділи у кутузці. А ці клоунські вистави із зламаними автівками - прояв демократії? Не плетіть дурню!

М
Мукачівець

Укличте евакуатор з Мукачева та увидите як ся машини забирауть ?? і як проїзд учинять собі ??????

ДК
до Клим

Ми не Європа і не США, ми колонія з нажаль не дуже мудрим населенням... Тому у нас і поліція бутафорна, і влада така же, і "реформи" для галочки, а не для результата.. А реально просто дерибанять все шо криво стоїть, і враховуючи шо уже не дуже є шо дерибанити, то рішили довги набрати нам на голову, шоб роздерибанити їх.

О
Олег

У европі чи у сша ніяк би не реагували бо там би такого не було бо нема таких дибільних законів!!!!! І людям не треба натаке йти шоб влада почула думку свого народу! Все шо ці люди хочуть це СПРАВЕДЛИВОСТІ! І не треба тут писати завісну фігню тіпа сплата налогів і т.д.

К
Клим

Цікаво як на таку б акцію реагували в Європі чи США? А правоохоронні органи у нас діють як старий імпотент. .. І за що "нова поліція" такі зарплати отримує?

ДП
до поліції

В даному випадку найкращий варіант- це гусеничний бульдозер...

Читайте також