Патрульні опублікували відео з масової бійки в центрі Мукачева (ВІДЕО)

10
9

Подія трапилась 23 грудня, патрульні отримали виклик про бійку на центральній площі Миру, близько 02:00 години ночі.

Правоохоронці розповідають, що прибувши на місце побачили багатьох осіб з тілесними ушкодженнями. Викликали до них швидку і спробували дізнатися, що сталось. Проте, потерпілі відмовлялися розповідати і підтверджувати факт бійки, навіть після показів свідків.

На питання хто побив відповідають: "Ніхто, я перечепився"...

Згодом по гарячих слідах патрульним вдалося затримати 3-х осіб причетних до цієї бійки. І запросили їх до відділку.

Патрульні кажуть, за це передбачена кримінальна відповідальність, тому передали справу слідчим, які з'ясують обставини події.  

Пропонуємо поглянути сюжет та запис бійки у відео нижче:

Коментарі

Л
людина

Чувак лежить побитий на землі,а тот недоумок-мусор звідать го:можеш устати,ко бив?Кретини бля сі мусора,що тут ще казати...

Л
Ласло

Яке "оперативне відео",адмін,що Ви гоните? Цімборята нахлялись палянки і попали в топ-новини.У нас все супер,інших тем не існує.

C
comandos

до Ф: нажми на клавішу CapsLock, а то школота подумаэ што ти тупий......

Ф
ф

У мкачиві ПОНОЧИ ОТКРИВАТЬСЯ ЦИРК ШАПІТО ЛЮДИ ХОДЯТЬ МАСОВО І ПАДАВУТЬ А ПОЛІЦІШТИ МУСЯТЬ УТОЧНИТИ ЧІ КОСЬ ВАС БИВ НЕ НЕБИВ ЇХ НИКО У ДИЦТВІ ПОЕТОМУ І ВИРОСЛО ТУПОЙЕ ТАКОЙЕ НАПОЗИРАВУТЬСЯ БРИГАДИ ВСЯКІ ТРИ ГАДИ А ПАК ПОНОЧИ ГЛИДАВУТЬ СИ ПОСМОЛЯХ . У АТО У АРМІЮ БЕРЦОВ ПО ПОСЛЯКОВИ І ВСЬО МУ СТАНЕ НА МІСТО ЧІКОШОВИ крапка

G
Gobi

Пока пацани в міліції они в безпеці інтересніше буде як они вийдуть

ПД
правдоруб до редакції

не пишіть дурню на скріншоті - "оперативне відео", т.к відео з камери що встановлена на вулиці міста...."оперативне відео" це відео зняте відповідною оперативною службою - ВІЗУАЛЬНОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯ ("наружкою") про скоєний злочин..

П
правдоруб

чесні та порядні й законослухняні громадяни в 02. 00 години НОЧІ - МІЦНО СПЛЯТЬ ДОМА а не вештаються обдовбані та бухі вночі містом

Д
Даша

А далі у інших стуктурах скажуть відмовляйся від показів а то дома обшуки будемо робити через десять хвилин.

К
коко

поліція вот чому ви такі подлі ?? ВИ на камеру звідаєте ко їх побив. представте якщо б вони розповіли а ви виклали відео на мука.нет і ті хто бив побачив би це відео. ?? думаю другий раз їх би після такого стукання на них уже не просто побили б. де логіка?? ТАКІ ДІЛА потрібно рішати тихо оперативно і без розголосу.

Читайте також