Патрульні показали, як ганялись за Volkswagen у Ракошині біля Мукачева (ВІДЕО)

12
9

Відео погоні оприлюднили в Управлінні патрульної поліції Закарпаття.

За попередніми даними, близько 05:00 години патрульні помітили водія за кермом Volkswagen, на якого тієї ж ночі склали протокол за керування у п'яному стані. Його спробували зупини, але він почав тікати.

Вже у селі Ракошино, що біля Мукачева, чоловіку перекрили дорогу, але той спробував обманути поліцейських і поїхав далі. Через кілька метрів чоловік влетів у кювет. Там його пригоди й закінчились.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. А от на водія було складено ряд адміністративних матеріалів. Раніше Mukachevo.net писало про цю ДТП.

Як це було дивіться на відео.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ч
чувак

отвічаву , були би оти поліцаї совісні такі тай помагали рел , а то одіне форму теля шо незнать из людинов і говорити , правила незнать сам айбо шо вчиниш , пагони в нього

1
1234

Номера нашто прятати?????????????

П
Профі

А Я сси думаву ош бухати за рульом то як коранаманавірус!Єден БРАКОВАНИЙ,Іі инші нормальні10 000 страдавуть,т о ще в дитинстві мало боло видко ош нечитавий.

ТЛ
Типирім лем поникав відео

А,таде,сесь фосо потоичав.

БС
Божа Сила

До Іван. Я ся задримбав платити,4 раза 4000/3000/0/10000(2 тижні тому),каждий раз зрана,перед селом воняки стоять....за кермом 15 років без ДТП,кожен день 150-200км за кермом...но та що кіть такі НАС палять.

К
Кубик

Іване ти і закусуй не лем лли в ся збрягу товди рано уйдеш до поліцая і гордо повіш : ШТО ХОЧЕШ?

КЗ
Кубик забирай

Не-не-не, Іване. Най буде. 120 к то ще мало. Такий треба штраф оби за машиною і не вертався.

І
Іван

ще най пуднють штрафи на 120 тисяч та и трезві шо пили ост раз на випускному будуть тікати як так мош упєш в неділю пиво 1-2 но три а в понеділок рано на роботу пішком вали бо оформлять тя ги алкаша убитого мусить бути тому шор , ступені опяніння і збитку , якшо тікав а пяний в хлам + якусь шкоду зробив , став учасником ДТП то по всім пунктам штрафуйте щоб запамяталось , але якшо вчора випив а сьогодні за кермом , блін так 95% водіїв можна зупиняти , "про не пющих взагалі мовчу" я їду собі нормально ,я адекватний , в крові вчорашні проміле які і вчора так повіме не догнали даже а они штрафують як учасника ДТП , котрий випав з машини , після тривалих перегонів , я сам зупинився ,нічого не порушив , трезвий , перегар а неадекватність , це різні речі , штрафуйте не одинаково , пити за кермом не можна , але день до того як я сідаю за руль , ви адекватні бл

Д
Джімі

Просто всьо се шо проісходи у сій державі се хаос, або самоє страшноє шо ниє сьому всьому кінця края..

Читайте також