Патрульні розповіли деталі інциденту з водієм в Ужгороді (ВІДЕО)

15
19

Мережею почало ширитись відео із працівниками патрульної поліції Закарпатської області, які нібито неправомірно поводились із громадянином.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що інцидент трапився минулої суботи, близько опівдня, на вулиці Собранецькій, в Ужгороді. Патрулюючи вулицею, ТОРівці виявили водія, який, рухаючись на авто Skoda, порушив ПДP та створив аварійну ситуацію для пішохода.

Правоохоронці зупинили водія і пояснили причину зупинки, після чого попросили надати документи для встановлення особи, проте керманич відмовився та повідомив, що не погоджується із причиною зупинки.

Після чого, патрульні надали докази з відеореєстратора, однак водій сперечався та не надавав на законну вимогу охоронців порядку жодних документів.

Поліцейські неодноразово попереджали чоловіка, що будуть змушенні затримати його, якщо він не виконає їх законну вимогу.

Невдовзі водій зрозумів, що не уникне відповідальності за адмінправопорушення та погодився поїхати до відділку поліції, де на порушника склали відповідні адмінматеріали.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
но

на відео видко, ош челядник виїхав на зустрічну. Причина - відсутні достатні навики водіння, або бухий. Логічно, ош треба зупинити і поспілкуватися, бо кіть бухий, то міг наробити біди. Виявилося упрямий ги сомар. Мош боло вислухати виховні пару хвилин, указати доки і поїхати. Він вибрав «майлегший» варіант. Він його хотів.

О
о

порушив ПДP та створив аварійну ситуацію для пішохода. пішоход ледве не врізався у стовб,добре що не перекинувся у ярок і не загорівся,а який штраф за створення аварійної для пшщохлда

ДГ
до Г.

та яка разниця ко вна і як звати- там всі такі, иншаких там не брали.Може тебе цікавило, же кулько стоїть ?

Г
Г.

Ко ся к-ва на відео, як ї звати звати, ко знає?

М
мигаль

Нич він не зробив протиправного. Став, пропустив.

Г
Гейза

се діло в суді ся розвалить з першого разу.Не пропустив пішохода означає, же водій проїхав, а пішоход мусив не зміг пройти.На відео зхаписі видко, же водій остановився, коли помітив пішохода, і пропустив. Тут нема ніякого склада злочину, шо би там мусора собі не навигадовали

Ю
Юрій

Таких сильно розумних мудаків якраз треба штрафувати. Із за таких гнид кожний день під колеса попадають пішоходи... Ділаш великий на пісраній цуравій шкоді летить діла великі рішати, хотів проскочити не пропустивши пішохода, попутньо створивши аварійну ситуацію...

О
О

А де порушення? Я так поняв вони рішили зп ремінь писати і його показували на відео з власного айфона. Це дуже " професійно і грамотно". Раджу звернутися до адвокатів.

У
Унгвар

Неграмотні поліцейські - випадкові особи в уніформі. Що за країна така ?!

Б
Бачі

Правильно. За таке водіння треба штрафувати і проводити профілактичні бесіди. Повертати треба на 30 кілометрах і так щоб на зустрічну смугу не виїжджати після того як той пішохід пройде. Кому ся любить екстрім може собі персонально заказати машину яка буде метр перед тобою гальмувати з’являючись із-за повороту).

Д
Дпп

Жостко він пропускає пішохода із заносом, там якщо не збив та у бабульки інфаркт буде)

А
Анонім

Мєнтовський безпрєдел

ТТ
Так так

Якщо виправдовуються пси -значить псота в формi винувата!

Г
Гукан

Шо низнаєте де поспішає уби на колянників не попав або попав на попрошаєк

І
Іван

Бидло, що начальство, що шістки патрульні

ДН
До ніжного

Так точно ні знаки ні зебра!!!!!

Ш
Шофер

Шото не відно шо там є пішохідний переходу!!!!

В
водій

Ту реально ся дo@бaли низашо до чоловіка, козли вонючі. То бих вас копкати, нехарь єдна смолава в формі.

Ю
Ю.П.

Шось не розумію. Бабульку не задаваиа - не задавив. Бабульку пропустив - пропустив. Киби Він пролетів і не пропустив бабульку, то айно штраф і копняка під зад. Так що він порушив на пішиходному переході?

Читайте також