Патрульні Ужгорода та Мукачева вийшли на роботу у вишиванках (ФОТОФАКТ)

8
10

Як відомо, сьогодні всіх українців закликали приєднатися до Всесвітнього дня вишиванки, одягнувши національний одяг.

З нагоди Дня вишиванки полісмени патрулюють зі значками, стильно забрендованими вишиванками. Як розповіли Mukachevo.net самі ж полісмени, такі вишиванки одягли сьогодні усі їхні колеги.

Таким чином закарпатська поліція підтримала Всеукраїнську акцію.

День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня.

Мukachevo.net

Коментарі

ПВ
путін ввєді!

какошніков на вас нєту. Ох, якби те сталось, щоб ви не вертались, Щоб там і здихали, де ви поросли! Не плакали б діти, мати б не ридала, Не чули б у Бога вашої хули.

1
123

І все ж поліцейський має бути поліцейським, а не підставкою чи манекеном для бантиків, фантиків і т.п. - форма встановлена так і нічого її прикрашати. А патріотизм краще доводити справами, а не словами і бантиками.

ДА
Для Андрея

Вышивки распространены повсюду: Словакия, Чехия, Румыния....Но только в УА из нее делают фетиш. В отличие от вас я на Камчатке был, а вы только играете в слова. А если уж начинаете тащить в дискуссию словарь из подворотни, то мне вас искренне жаль. Вы и не замечаете, по всей вероятности, чтО пишете.

В
Верховинець

Андрію іди в п.зду поляцьку.

5
55

рагульня форевер...

Г
Галя

До Аандрiй людина живе в гавні то хто винен гавно чи людина? Ты прав Андрюша нам Закарпатцам действительно надо избавится от говна галичанского много их тут

Г
Галя

Андрiй чемодан вокзал за перевал, иди на родину

І
Інкерман

Не маю нічого проти вишиванки, вона мені подобається. АЛЕ ПЛЯТЬ КОЛИ ВИ ВЖЕ ПЕРЕСТАНЕТЕ ПРИГАТИ, ГУЛЯТИ І ГУЛЬБАНИТИ, КОЛИ ВЖЕ ПОЧНЕТЕ ПРАЦЮВАТИ ВАШУ МААААААААААТЬ ПРИБУРКИ, країна дебілів.

А
Андрій

Вишиванка це національний одяг України - не подобається вишиванка значить не подобається Україна, не подобається Україна значить чемодан, вокзал, Камчатка! По перше ніхто не заставляє носити вишиванку, по друге це "національне" свято - хочеш вдівай хочеш нє! По третє з такими поглядами як у нижчих коментаторів можна упевнено сказати що в них Парашинський менталітет - всі винуваті навколо, но за те можна гадити у своєму підїзді то всі остальні винні! Хочете щось змінити в цій країні, будь ласка вперед, обєднуйтесь в громади і рішайте питання, піднімайте свій рівень життя. Хочете в іншу країну, бідь ласка робіть візи і в перед! Якщо людина живе в гавні то хто винен гавно чи людина?

К
крумпиль

вишиванка головного мозга, а кіть серйозно: уже подташнює уд нав'язування сьоі шароварщини

Читайте також