Патрульні врятували ужгородку від чоловіка, який її бив та намагався пограбувати (ФОТО)

11
6

Близько 5-ї години на вулиці Минайській полісмени помітили чоловіка, який напав на молоду жінку. Невідомий громадянин бив 32-річну ужгородку в обличчя та намагався заволодіти її особистими речами.

Помітивши поліцейських чоловік кинувся навтьоки, однак вже за кілька секунд патрульні наздогнали та затримали втікача.

Потерпілій надали першу домедичну допомогу і викликали швидку, яка госпіталізувала жінку з переломами та черепо-мозковою травмою.

Після освідування в обласному наркодиспансері правопорушника доставили у міськвідділ. Заключення лікаря – чоловік перебував під дією алкогольних та наркотичних речовин.

В діях громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення. Справу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Коментарі

М
Максим

Do "2 Олексій" tvoja dumka pldore nikogo ne cikavut, pravdu mae, treba bolo togo mudaka nf misci zamisity

ДР
до редакцii не по темi

Вибачте, шо не по темi! Побачила вiдео про массову бiйку мiж мешканцями i правоохоронцями в селi Бiлки. Нiхто не може пояснити, шо ся там стало. Ви випадково не в курсi ??? Дякую!

П
Пасульов

rem, таким треба рубати хвоста по саму шию.

2 Олексій

Ти там не працюєш, і не будеш ніколи, бо ти там нахер не потрібен.

О
Олексій

Знаєте чого я не працюю в поліції? В мене нерви слабкі, я би в цій ситуації йому самому в писок накидав і сказав би, що то він коли втікав та зашпотався сам... от того і не працюю там... як у нашої поліції ще нервів вистачає?

R
rem

Таких треба каструвати з одночасним відтинанням обох верхніх кінцівок.

Читайте також