Патрульні Закарпаття активно "ловлять" непристебнутих водіїв

11
11

Впродовж цього тижня, з 24 до 30 січня, на Закарпатті патрульні будуть звертати максимальну увагу на користування ременями безпеки.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що всіх порушників інспектори одразу притягатимуть до адміністративної відповідальності, згідно із ч. 5 ст. 121 (Керування транспортним засобом без непристебнутого паска безпеки) КУпАП та штрафуватимуть на суму 510 грн.

"Ремені безпеки — необхідність, якою не можна нехтувати. Закликаємо всіх водіїв та пасажирів користуватися пасками безпеки", — наголошують в Управлінні патрульної поліції в Закарпатській області.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Селфіки, ліпше зверніть увагу на придурків із колхозними ксеноновими фарами, які вночі засліплюють всіх навкруги, створюючи реальну небезпеку для оточуючих. Колхозники недоправлені!!!

П1
Прадо 120

50% корит у вариші катано в хлам 5кою в два слоя з лобовим, там не видко даже шофера, а ви ремні оприділяєте. Патрульна поліція вам шоє?

Б
Баварія

Ви убогі люди. Привикли жити в гавні як дикуни та так і живіть. Ремні за спинку заправляєте, заглушки кладете… такоє ніде в світі не увидиш

Д
Дюсі

До Баварія. Ти приїдеш сюда. То я тя сам прикапчу за шию до моста. А пак уже і попливеш у Баварію горі черевом.

С
Сусіда

непристойноебнутих водіїв

П
пітьо

не на камеру патрульні вкотре наголосили,що намісці можна домовитись за 200 грн

'
'

Дивує ця недолуга та пришелепкувата поліція, чому вони активно НЕ "ловлять" ями, яких вже ПОВНО по трасі? Чому не складуть протокол на тих, хто ніби "ремонтував" в осени 2021 ділянку Мукачево-Свалява на якій із-за цих ям розбилася вже не одна автівка, а скільки порозбивало ходову, диски, попробивало колеса, так тих НЕ ЗЛІЧИТИ!!!

G
gbnmj

ганьба писати ( пристігатися ремньом).

ІД
Іван Дзюба

А якщо не пристебнувся то несе загрозу безпеки руху? То його справа, може й дома в шоломі ходити, щоб шось не впало на головуу, або в надувному жилеті ходити,аби не втопився як упаде в воду.

3
333

я хочу дбати про свою безпеку сам , чи я непристебнувши загрожую безпеку інших участників руху ????? а стан доріг за які плачу налоги то ні ????? єба...тий народ та і країна теж

Б
Баварія

То лиш тупі українці щитають шо пристігатися ремньом то ганьба

Читайте також