Патрульним довелося одягнути кайданки на мукачівського прокурора, який тікав на авто і ліз битися (ФОТО, ВІДЕО)

32
130

26-річний водій спершу припаркувався на пішохідному переході, а згодом тікаючи від патрульних протаранив паркан магазину на перехресті вулиць Берегівської та Шевченка.

Як інформує патрульна поліція Закарпаття, інцидент стався вчора. Спершу на вулиці Ілони Зріні, де патрульні запримітили порушення ПДP водієм і спробували зробити йому зауваження.

Крім того, інформують патрульні, під час затримання водія після ДТП від нього несло алкоголем і він поводив себе підозріло та неадекватно:

– Майже одразу керманич почав пропонувати патрульним вирішити ситуацію на місці, часто повторюючи і натякаючи, що все можна «порішати» за певну кількість коштів. Жодних документів на право керування у чоловіка не було. Маючи усі на те підставити патрульні повідомили про необхідність тесту на алкоголь, після чого водій, погодившись, почав прямувати до своєї автівки, але вже за кілька секунд кинувся тікати від полісменів. Патрульні миттю наздогнали чоловіка, але той поводився настільки неспокійно, що одного патрульного він вдарив у лице, а іншого вхопив за руку, тож поліцейські були змушені силоміць заспокоїти втікача, скрутивши його руки за спину та одягнувши кайданки. Зрозумівши, що втекти та сховатися не вийде, затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала чоловіка до лікарні, де патрульним відмовилися надати будь які пояснення стосовно розміщення втікача у відділенні реанімації. Також лікарі відмовилися повідомляти будь що стосовно стану госпіталізованого. Єдине, що помітили у лікарні патрульні це те, що чоловік вживав якусь невідому речовину, виймаючи її зі згортків з фольги, – йдеться у повідомленні поліції.

У відомстві наполягають, що затриманий є місцевим прокурором, а також сином одного з керуючих у Мукачівській ЦРЛ.

Водночас, у обласній прокуратурі вже призначили внутрішнє розслідування за фактом інциденту за участі прокурора, який на момент ДТП перебував у відпустці. Як інформують у прокуратурі, водія-прокурора доставлено до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом забій головного мозку та ЗЧМТ.

12 вересня з'явилося відео самого затримання прокурора:

Коментарі

С
справедливість

Лютяк нормальни старий не говоріть дурниці прийде така як (огороднічка) та буде вас калічити не ведіться уже одного врача уволили Бухало і шо кому от ттого боло добрі ???? а потом коли біда ой та верніться псиви бісовісні!!!!!

І
Іван

Ну шо ще не зробили експертизу?

О
Олександр

Шановні! Перед тим як тут судити про водія та розкидуватися словами на вітер про те, хто, кому і як дає команди, а тим більше що розвалюють - авторизуйтесь на сайті! Не будьте пустозвонами!!!

ДЯ
До я

Ну Гавришко ще той слимак, здав усіх коли Васюту зняли, спав і відів себе голвним, але і йому указали на його місце у будці... Тому хай знають ціну своєї продажності та як прогинаюттся перед черговими фівниками, аж із шкури лізуть хамелеони, треба і матір си продадуть за місто коло кормушки. Най знають зрадників перших здають, тому се усе временно, ща всьо зд часом прийдеся платити по великим рахункам, а ще хуже, коли за гріхи батьків розплачуються нащадки, така доля.

Я
я

підтримую повністю коментар "моя думка" теперішній так званий "головний"лікар црл чудово володіе брехнями , фальсифікаціями, доносами, наклепами,ходить в близьких друзях з чаркою1 А ПИСАТИ БРЕХЛИВІ КОМЕНТАРІ ПРО КОЛЕГ КУДИ ЛЕГШЕ.ніж читати про себе! А Гавришко був би хорошим головним! Вгадайте, хто постарався, щоб цього не сталося?!!!

З
Знайома

Ось в цьому і проблема нашого міста..Тіки як шось стається то чомусь всі обговорюють людину її життя і вчинки на протязі.. а по суті він повинен відповісти тіки за цей не порядний вчинок. Але ніхто немає ніякого права судити і оговарювати його особисте життя тим паче життя його родини.. Ніхто із нас не носить благодатної ореоли щоб судити іншого!

МД
Моя думка

А яка проблема в лікарні з головним? Прекрасний головний. Отримав команду розвалити Мукачівську ЦРЛ і чудово її виконує.

З
Знайомій

На превеликий жаль, ваш слава дуже ну дуже добрий і благий, але через давню залежність від наркотиків, дорогих, які собі дозволяють діти мажори багатих батьків, залежність, яка його і затягує як болото у бездну, він є жертвою розбещеності, вседозволеності, впевненості в собі під дією кайфу, а це все занадта опіка заможних батьків, які все життя ні в чому не відмовляли своєму чаду!

З
Знайома

Люди звідки у вас стіки агресії? Ну випив він так це погано ,дурак що сів за руль,дурак шо не став нормально з нашою поліцеєю розмовляти і взагалі він сам не зрозумів шо наробив з жару(( Але як Людина то Слава дуже хороший,і не потрібно переходити на особистості..

М
Мукачівець

а Гавришко тихо радуеться....може тепер стане головним...а з головним у ликарни проблема..... мораль чистоплотность..... и.....

M
McMurphy

Для Doc Якби тебе збив п'яний прокурор може би і розумніший став би. А так ображаєш патрульних , які є єдиною організацією що може притягати до відповідальності держслужбовців , не дивлячись на їх статус і походження.

Z
z

чому не друкуете коменти з 13,01 до 17,11? дуже не чесно!!!

*
*****

"Ейнштейн" правий на 100%!Не відбілюйте п"яного за кермом,тим більше-малолітнього прокурора!Навряд чи така ситуація у нього вперше...Вперше він попався... і повинен отримати справедливе покарання.

П
правда

лишіться дітвака, ліпше розберіться із старим ,бо яблуко від яблуні.....!!!!!!

D
Doc

Подивився відео... підтримую тих, що відмітив примітивізм і непрофесійність патрульних... повний дебілізм і відсутність елементарних знать закону... Лякає одне- " ЗГІДНО СТ. ЗАКОНУ ДО ВАС ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ СПЕЦЗАСІБ..... " припустимо кайданки, а чому не автомат чи пістолет... і привіт родичам і друзям, і "пані" Згуладзе з умним видом розкаже про "блискавичну" операцію... а через три дні всьо забуто...і лиш горе ближнім... мусорсько-поліцейський бєспредєл... Але якщо докажуть вину, має бути адекватне покарання...

ГО
Гуцул Орест

Хоть і прокурор а мозгів як у дітвака..но навіщо то було утікати.Но заплатив би може штраф якщо упивший і тихо би ся обійшло.А так став популярний на всю краіну.Тепер і на центральних новостях триндять про нього.Хоча Луценко сам бухарь ще той..не чудно за прокурорів

Г
глядач

а лікарці не ганьба? як що синок головного, то треба і наркомана прикрити? який з нього прокурор?????

5
55

ще єдна антоніна херащенко-вичислітель по айпі..дітваку.в школу йди.а не ошивайся по сайтам

5
5005

Зараз найважче -- батькам, дивитися на все це неподобство.

А
Ачі

Однозначно, не правий туй Слава. Но чоловік він нормальний, слава Богу, що нич ся гіршого не стало. Надіюся, буде му уроком.

М
Мукачівець

Відео ще раз підтверджує, які брехливі є патрульні поліцейські. Зміст відео взагалі не відповідає тексту статті. Де пропозиція хабаря? Де пропозиція пройти тест на алкоголь? Де умисний удар в лице поліцейського? Де імітація поганого стану? Де фольга з невідомою речовиною? Та затриманий взагалі нічого не говорить. Здається, передчасно ставити клеймо на людину.

О
Олександра

До "Белобрысого друга", згідна, все вертається, і Бог палкою нікого не б'є, от і Лунтікам вернулося, бо старий стільки херні наробив в часи свого правління в лікарні, ніхто за нього там добре слово не скаже, а малий уже давно "звезду поймал", ходить, та лиш усім погрожує, шо він прокурор, та й вертів усіх на банані! Не злорадствую, просто справедливо...

ДБ
До белобрысого друга

І що порадиш?? понять и простить??

ДР
Друзі родини.

Передивилась відео і моя думка не змінилася. Так тікав, але, жодного образливого слова в сторону поліцейських, ніякого "побив поліцейского" і т.п. не було. Всі ми люди не без гріха. А такого доброго та чесного хлопця як Слава ще треба пошукати!!! Знаємо всю вашу родину давно і хочу сказати: це надзвичайно порядні люди, дуже ввічливі та добрі. У всіх бувають важні періоди,всі ми помиляємось - головне робити висновки. Бажаю вам гідно справитися з цією ситуацією, миру та злагоди вашій родині. А всім коментаторам бажаю радості. Нехай всі дивляться за собою.Якщо кожен почне змінюватися в кращий бік вже сьогодні - то завтрашній день обіцяє бути набагато яскравішим. Всім добра та взаєморозуміння.

СС
Своьода слова

Ну всьо поговорили ! Вже прийшла модерація

П
Петро

До тракториста.. тоїсть Програміста! Тоже вставлю свої пять копійок)) Ці древні програми MS Outlook або The Bat користуються "древні" точніше старі бухгалтера і то потрібно пошукати таких людей. Ну що ж давай вичисли мій айпі, напиши де я, хоч приблизно. А то віндовс переустановив та став програмістом)))

П
Програміст

Tee.Я Некористуюся сторонніми тулзами.Дія залежить від адміну.Я за справедливість за чистоту майбутнього .Головне мати Ідею.

Т
Тее

Такий ти кул хацкер, програміст, шо псд. Сидить мамин вичислятор з ігровим(!) ноутбуком та взламує прадідівськими методами)))

Р
робот

дааа се буде ай кіть програміст уйде на прокурора начнеся то што іщи неболо.я так ізнав што за слова рано ци пізно треба отвічати а наші хакери майсильніші у цілому світі дуже ми ентересно чимся сисе кінчить

БД
Белобрысый друг

Писалося не білоруською, а російською)))) Такі всі тут грамотні - кошмар)) Що не слово, то матюки або особиста образа)) А з приводу бухати за кермом, то я не ЗА це, а про те, що це у нас направо і наліво і в тому, що хлопець в такій ситуації - нічого надзвичайного не бачу. Бо щодня таких за кермом достатньо, от тільки попадаються не всі і не всі такі цікаві персони. І ще раз скажу: розберіться в своїх домах і місто чистіше стане. Бог палкою не б'є, всі своє дістануть, ви не переживайте, лиш за собою дивіться, оби в своїх каках не утопитись.

П
Програміст

Просте посилання на веб ресурс iplogger.ru Застерігаю людей! Слідкувати за текстом який пишуть.

ДП
До програміста Лупяка

Йолопе, так ся люди напудили, що повні гаті не наклали.

П
прокурор

як з вами звязатися.Плачу чесно зароблені гроші.

П
Програміст

Звертаюся особисто до працівника прокуратури.На сьогоднішній день можливості визначення локальної IP-адресу будь якого коментарія це справа декількох хвилин.Технологічно це достатньо кинути посилання-сніффер в чат.Наприклад, MS Outlook або The Bat, який з радістю допоможе дізнатися чужий IP. Можу вам особисто допомогти.

В
водила

По новим правилам дорожнього руху перед виїздом з дому потрібно руль обробити медичним спиртом.Звідси і запах етилу.Читайте правила!

Б
бухарь

Допиваву пятуй бкал віскара Та йду возисися пмуо варишови. буду на чорндийовиому аудиу глядтиа пуліцау на гонках з драков

Ф
Ф.Меркюрі

Чоловік ся напудив ош хочуть го знасилова.Безсердечні коментатори.Лиш озабочені ймавуть люди у вариши з КАЙДАНКАМИ.

ДІ
до інтересно

Підтримую Людині стало зле від адреналіну під час затримання.А кайданки взагалі призвели до збудження певної частини тіла.

Є
Європа

Дуже жаль та не зможу Тебе Україно до себе приєднати.Тому що в моєму газдівстві такого не може бути.Скорблю і плачу.Хочу но не можу.

І
інтересно

се як поняти інформує поліція.і всьо у один бік.а як нащот другу сторону вислухати.як поліцейський може оприділити чи імітує поганий стан чи ні.се вобще ужас.а якби чоловік помер то як.чи непонятно шо за приміями женуться патрулі або у малому городі незнають ко де робить на яків машині возиться.вірю шо прокурор це читає.за такі однобокі статті треба мукачево нет притягнути до відповідальності.вплоть до закриття сайту.

9
97

Заберіть права на рік та й по-всьому. Наші люди так залежні від машин (як практично, так і ментально - "без машини не мужик"), що якби кожного п'яничку обмежувати в праві керування хоча б на рік, то більшість любителів бухнути аля білобрисий швидко змінили би світогляд.

О
Оз

Не одного коментаря під статею про резонансне затримання на Тячівщині з амфетаміном, а тут - фурор Про що це свідчить?

ЖБ
женя белый

Внатурі люди кого ви оправдуєте??? Скоро і за вбивць так будете писати???..я його знаю, він нормальний чувак, з ким не буває.

1
1

100%

ДН
До недруга

много розума треба і дуже бути грамотним, щоб бухнути і сісти за кермо., - дебіл

Р
Росана

Йой...треба і мені туй якусь какашку написати...шось я провтикала...на фб пишу...не встиглам щи нич бо пиклам свої шитиминьки

Е
Енштейн

До "Белобрысый друг" Бред пишеш. Ти по собі судиш і скоріше за все ти з того бидла, яке бухає за кермом. Нормальні адекватні люди за кермом не п'ють. А ті хто п'є - закомплексовані, малорозвинені олені, які більше не мають як виразитися перед публікою ніж блатанути випивши за кермом.

ДБ
До білоруського оліня

По твоїм словам випити за рульом то нормально да? Ти така тварь як і він якщо так говориш. Закрийся і не пиши більше нічого.такі як ти вчиняють смертельні дтп. А з своїм расейським говором лишайся у білорусії. Неуч мацкальська

К
Критик

Істинні слова

БД
Белобрысый друг

Какие вы ограниченые))) Столько херни пишите беспочвенной, построеной на ваших предрассудках)))) Если папа - то мажор, если прокурор - то платил, если отучился - то купил. Не поверите, но Лупяк умный и грамотный парень и огромная часть того дерьма, что вы пишите на него не распространяется. А то, что бухнул-поехал...Ой, бля, ребят, давайте не надо тут, что никто не ездит выпившим. У нас в стране в субботу вечером это как почистить зубы. И еще: все дерьмо, что вы здесь пишите в адрес незнакомого вам человека - да вернётся оно вам сторицей тем же!

К
Критик

Про що тут можна говорити...ті які затримують правопорушників чим кращі???? А який результат роферми поліції кількаразове збільшення кількості злочинів і повна некомпетентність нової поліції. Реформатори найняли хороших піарників, але не подбали про найм кваліфікованих співробітників.

Е
ЕЛЕКТОРАТОЛЮМПЕН

СУДДІ БУДУТЬ ВІДМОВЛЯТИСЯ ВІД РОЗГЛЯДУ ДАНОЇ СПРАВИ АЖ ДОКИ КОМП"ЮТЕР ПО РОЗПОДІЛУ СПРАВ НЕ ЗАВИСНЕ :) А ДОТИ ТОТО МАЛОЄ ГУНО ЗВІЛЬНИТЬСЯ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ ЗАДНІМ ЧИСЛОМ (ТА ПАК ВУН УЖЕ У ОДПУСКОВИ :) а ПРАВИМ СЕКТОРОМ ПЮДЖЯЙТЕ САМІ СЕБЕ - РАДЯНЩИНА ПОЗОРНА !!!

К0
к 007

зайдіть на сайт единого державного реєстру судових рішень и промоніторьте по ст.130 КУпАП винесені Мукачівським судом постанови. Мені видало список із 17 аркушів по 25 постанов на кожному! І це лишень за 9 місяців. Погортайте, там вам і бізнесмени і навіть АТОшники!

Н
нараз

Давайте контролювати коли суд і не дати цій справі бути замятою як завжди

Е
Енштейн

Якшо дійсно порушили 345 і якшо у патрульних були включені камери, то може прокурорськоє бидло робити не буде. А у суді рішать штраф і всьо.

ПС
правий сектор

Дякуємо за ваші справедливі коментарі, на ваші адреси надійдуть листи. Ситуацію взято під контроль. Сподіваємось на вашу подальшу співпрацю.

Е
ЕЛЕКТОРАТОЛЮМПЕН

ШКОДА НЯНЬОВИХ ГРОШИ, ДАНИХ В УНІВЕРСИТЕТ ТА ДЛЯ ВЛАШТУВАННЯ НА РОБОТУ. НИЧ СТАНЕ БІЗНЕСМЕНОМ -БУДЕ ТЕНДЕРИ ПО НЕДУЖЕПРОЗОРО ОСВОЮВАТИ :)

1
111

Повідомне потім дату суда, Потрібно зібрати багато людей і не дати спустити на тормоза

Б
Блюк

Коли суд??? Особисто прийду і перевірю

СК
Степан Крук

Сьогодні стосовно Я.Лупяка порушено кримінальну справу за ознаками злочину ч.2 ст.345 КК Украни " Погроза чи насильство щодо працівника міліці...". Штрафом та лишенням прав не обійдеться!

0
007

К777. Список в студию, пожалуйста.

7
777

Критику, нажаль мукачівець Петя бухим їздить щодня. Просто народу не цікаво, не той рехонанс. Складається враження, що у нас з початку року лишень і є два факти по прокурорским? Ви хоч уявляєте скільки у нас бухих їздить із звичайних людей щодня!!!?

1
1

Шкода що коментарі та думка народу ні на що невпливає! Всі заборони та відповідальнсть стосуються простих людей.

К
Критику

Якби це був мукачівець Петя, то одержав би по повній. А відносно того, що ніхто не застрахований від такого, то подібне можна би казати про ,,Петю'', а не про прокурора, нехай він і перебуває у відпустці. Доречі, батько теж часто грішив цим, навіть на роботі. Мабуть гени...

1
111

Водночас, у обласній прокуратурі вже призначили внутрішнє розслідування за фактом інциденту за участі прокурора, який на момент ДТП перебував у відпустці Ну хочаб 1 раз був хто не у відпустці? А все робиться по системі. Алло Іванович?* -да Малий пяний попав у дтп треба написати шо він був у відпустці. - добре. занесеш потім. ок

ЄМ
Єфрейтор мукачево

Запрітили їм начальники возитися на крутих машинах...а пити за рульом не запріщали...

А
алекс

Прокурор чи не прокурор, нічого бухарити за кермом і іспитувати судьбу!!! рано чи пізно приїдеш в морг або відправиш когось... Людина яка не може втриматись від алкоголю за кермом, - це потенційний алкоголік або безнаказаний мажор!

0
007

Чтобы здесь не писали прокурором ему уже не быть. Слишком громкий резонанс получило дело. На областных сайтах, центральных сайтах и даже на известных телеканалах. Прокуратура возбудит дело, обязаны. Иначе их выгонят без права заниматься юриспруденсией. Так что вот так.

1
111

Прокуратура це вам не на рошен торговим піти робити. Туда вливають сотні тисячі долів за посади. Потім вони фабрикують справи, не бачать доказів, провалюють суди. ЦЕ злочинне угруповування яке нормально не може існувати за зарплату у 2 тис грн. Ну давайте розкинемо логічно мізками. Поступив в академію на прокурора платив в рік 10-12 тис грн офіційно за навчання. Потім тисячі доларів носив за іспити і тут випускний пора на роботу. Ну влаштували тебе за 800 км від дому помічником прокурора, адле ти ж не хочеш там робити бо нянько має знакомих лим у вариші. ЗВониш няньови він звонить свому покровителю і каже треба малого перевести у вариш бо там не знає шо робити. Ок всьо по руками ще 2-3 тисячі зелених заплатив. Дальше чалиться тут помічником щоб заробити собі юридичну практику і хоче стати прокурором бо вже абції високі, гроші є. Ало няню треба 10-ку авансом дати аби я став прокурором. Синку а яка там зарплата? та 2 тисячі но ти не переживай я ті гроші верну.

ДК
до критика

Добряки не сідають пяні за кермо. Добряк подумає 20 раз, визве таксі, попросить друга але не сяде пяний!! і це не случайно, це вже напевно не перший раз, просто завжди везло. Так само це стосується толкових і порядних. Чому тоді така сумна статистика? Чому пяні за кермом все частіще працівники правоохороних органів, органів прокуратури та судді, СБу і т.д?! Та все логічно і просто. Я роблю в прокуратурі. Я роблю в СБУ, я суддя про шо ти говориш?Тать кіть не я, та мій няньо знає кого набрати аби розрулити. Тому дайте людям писати правду. Не покривайте своїх на таких злочинах, дайте людям право очистити систему від таких працівників. Їм не місто чинити правосуддя та робити реформи.

К
колега

Треба такого "блюстителя порядку" негайно звільнити з органів прокуратури та ще й зробити запис у трудовій книжці, що падла звільнений за компроментацію органів, щоб більш ніколи в них не мав наміру поновлюватися. Оце ж буде покарання для алкоголіка-прокурора. Чорт би забрав таких державних мужів і в першу чергу чиновників правоохоронних органів, котрі не сприяють покращенню транспортної дисципліни, а навпаки становлять загрозу для інших учасників дорожнього руху та ще й у нетверезому стані. Відносно батька, який втрутиться захищати сина-п'яницю, теж треба позбавити його обіймати керівні посади. При такому підході буде порядок в державі, бо закон повинен бути один для всіх і діяти для всіх одинаково, хто б це не був і яку б посаду не обіймав. Чи не так?

К
Критик

Якби це зробив мукачівець Петя, ми б навіть і не дізналися про таку подію,але це ж прокурор, ще й син головного лікаря! Люди ви не можете зрозуміти одного ніхто не застрахований від такого! Ярослав Михайлович дуже порядна людина, а гловне чудовий лікар...А син добряк як звучало в попередніх коментах...всі ми не ідеальні...досить критикувати...головне яка людина, а не яка в неї професія!!!!!!! Не всі люди однакові...є багато толкових і порядних людей, класних фахівців..а за вчинки одиниць не треба всіх підганяти та вішати ярлики!!!!!!!!

Е
Енштейн

Запровадити кримінальну відповідальність за керування т/з в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння і санкцією, яка передбачає лише позбавлення волі від 3 до 5, а за повторність від 5 до 10. Декілька мажорчиків посадять і тоді люди задумаються чи варто пити! І не пишіть дурницю ніби "кожен може помилитися". Сісти за кермо п'яним - це ніяка не помилка. Це умисні дії з думкою " тадь я прокурор, суддя; а ти знаєш ко муй няньо; тадь заробивим на чехах тулько ош порішаву любого" і другі думки притаманні менталітету українців!

Д
дену

отпавивісня на ФБ . прочитавім. вивод єден ко пйє 50 грам засранець авать пісранець. хлопця шкода на...ав не лем собі ,а й родічам.

Д1
до 11.09.2016 19:53

То просто судді , що ведуть справи Балажок, не розуміють що таке сила молитви, Проте, якщо своїми рішеннями вигородять цих уголовниць, то дуже скоро зрозуміють.

ВМ
видалили мій комент

мукачево.нет не соромитеся? люди пишуть правду, яка їм відома і ви це не скриєте від людей

М
Михайлик)))

Він звичайно не правий вдвічі, НО " Кто из вас без греха, пусть первый бросит в нее камень. Из Библии. В Евангелии от Иоанна (гл. 8, ст. 7). Так що не бризкайте жовчов, а каждий подумайте про себе. У каждого " свої таракани". А Слава, як людина -добряк, і це урок для ноьго., тай для нас всіх. Слава Богу, що без біди обойшлося.

Д
Ден

Але найбільш радується Росанка Туровцій. Вічно обіжена. Строчить у фейсбуку фігню всяку по цій темі

ДМ
до мукачівець 11.09.2016 18:55

сю воровську династію балажок пяниць убивц треба підвести під кримінальні статті в кінці кінців. До поки ви продажні судді, прокурори. адвокати -вся свора перевертнів будет за брудні гроші відмазувати зухвальців від покарання. Коли вбють ваших дітей, близьких тоді усі повстануть проти суддівськопрокурорського ментовськоадвокатського свавілля! Інакше все пусті слова, злочинці мають бути судимі по законам!

Р
редакції

не страшно видаляти коменти проти правого сектора

М
Михайлівна

Дуже прикро читати як люди радуються чужій біді!!!!!!!!!

ДМ
дід Михайло

Є Закони прописані нашими пращурами в Славяно-Арійських Ведах, які, особливо сьогодні, в дчаси жидівської окупації, потрібно виконувати, щоб зберегти свої сімї, своє майбутнє, майбутнє своїх дітей та внуків. БИЙ ЖИДІВ ОКУПАНТІВ, ТА ЇХ ПРИСПІШНИКІВ!

P
Putin

Радуюсь за вас, ребята!

А
андрій

Коли цих Балажок посадять? Треба писати скаргу на продажного судю Придатчука! Падлюка продався та вигоражуе вбивцю!

Ч
Чикс

Задовбали вже ті мажори.доки буде такий беспредел в країні?Малому Лупякові майже вопще по.. уй - сидить у палаті тай пиво єбаш.. ть - похмеляєся. А отець му зробить висновок шо малий мав сонячний удар чи ще дашо. ??? Уже маєме з вами БАЛАЖКУ з матірьов, ФЕДЮ ГОЛУБКУ, ГАЛЕЦЬКОГО і т.д.Хто буде наступним як собі думаєте?Кладіть ставки шановні. Поліція ловить а вони собі "рішають" вище - значить треба люструвати "верхи" а прості кадри... Звільняти таких піде.. асів нарас треба а не в больницю вести...

P
Pishta

Докiть сi дебiли будуть такое робити!!! Усiх пересажати. Е нормальнi хлопцi у прокуратурi , та кiть не мають няня модного та всю жизь на низах ходять. А се няньо посадив у крiсло а вiн цярьом ся возобнив. Н......... угнати!!!!

М
мукачівець

13 вересня , о 14год 30 хв в Ужгородському міськрайонному суді відбудеться судове засідання по кримінальній справі Балаж Надії по фальшивому диплому. Спочатку всім була повідомлена дата- 14 вересня, а потім тихенько справу переклали на день скоріше( це щоб ніхто з людей не прийшов дивитися на цю ганьбу) Навірно головуючий по справі вже отримав у кишеню, бо аферистка ходить і хвалиться, що скоро буде на роботі у аграрному коледжі. 14 вересня о 15 год. в Ужгородському суді відбудеться чергове засідання по кримінальній справі Балаж Наталії , вбивці людей з Хресної ходи. В листопаді виповниться 2 роки з дня цієї трагедії, а суддя Придачук вже отримав свої тридцять срібників і думає, що люди про це забули. Зволікання з розглядом кримінальних справ цих Балажок- уголовниць дочки і матері, є доказом відвертої корупції суддів, котрі розглядають ці справи

ПС
правий сектор

Слава Україні!Та де ви були коментатори, коли два дні тому, мусора окупували мукачівськое судилище над нашими побратимами? мусорам потрібно тепер якийсь скандал, щоб відвернути увагу общини від суду над патріотами! Героям слава!

БД
Белобрысый друг

Хватит срать тут, желчный понос устраивать! Если бы все УЖАСНЫЕ люди были такими, как Слава - страна бы беды не знала! А ошибаются все и это будет уроком не только ему, надеюсь.

1
111

Він будучи пяним нанюханим сів за кермо. Не думав про наслідки. Не визвали йому таксі його собутильники бо він хвастався шо він прокурор і рішить любі питання, а тут неповезло. Алкоголь та наркотики зробили для нього попереджуваний постріл. Хвала богу ніхто не постраждав. Але прикро те що саме такі люди стають прокурорами тому що в них є гроші віра у безкарність та звязки. Віктор Іванович повинен написати клопотанн до друга свого Луценка щоб цю справу взяли контроль, бо ще вийде так шо в нього був серцевий напад, або патрульні на нього напал і накурили. Потрібнр справедливий суд, звільненя з прокуратури, позбавлення водійського посвідчення. Люди не повірять у реформи люстрації поки таких виродків не буду провчати. Такі люди не повинні представляти державу у будь яких проявах

К
Кент

Се проблема нашои страни а не одного чоловика.вин прогнав вин отвить и запомнить.нахер обсирати коли ви не знаете чоловика.раз прогнав ... пойме.

Ф
Фатум

Выпил нюхнул.......Разгон до 100 и .......всем привет. Другие от этого страдать не должны. Патрульным Респект.

Ч
чулувік

Ви (прокурори судді сбу мвс ) добавитеся, шо людям надоїсть ваша безнаказаность. Шо справи про пянку за кермом розвалюються в суді, а ви і дале нажраті возитеся за рульом.

M
McMurphy

Виходячи з наших реалій скоріш за все відмажуть, якщо його забрала швидка значить патрульні його не освідчували на стан алкогольного сп'яніння, якщо не буде відео з нападом на поліцейського то також йому за це нічого не буде. Залишаєся ДТП це 340 грн штрафу і не виконання вимоги про зупинку це 120 грн штраф якщо суддя буде об'єктивним. І 100% гарантія що на патрульних відкриють кримінальну справу за "перевищення службових повноважень" томущо прокуратура вважає себе богами і думає що їм все дозволено. Ось така реальність!!!

Ю
юрко

шо прокуратура неможе намісто покласти сих патрульних.давно пора.

ЄВ
Євген Васильович

Прикрим є те, що завдяки безпринципній брехні (не він був за кермом, він стояв, а не їхав, і т.п.) Ярослав Луп’як викрутиться, скаже, що поліція його звинуватила незаконно. А далі буде стояти на сторожі Закону ... У цьому вся біда у нашій державі, що ніхто ні за що не відповідає

Ю
юрко

інтересно ми кіть тоті патрульні попадуть у больницю лічитися.пургенчика би їм кінську дозу.

ВВ
Володимир Володимирович

Ярослав Луп’як - працівник прокуратури, брист за освітою (?). Повинен занти, що Закон - один для всіх, що перед Законом всі рівні не лише в обовязках, а й у відповідальності за порушення Закону. Якщо він цей постулат ігнорує - то він юрист ніякий. Йому не місце в органах прокуратури, йому не місце в сфері правоохоронної діяльності !!!

Ч
читач

Галецький був просто бухий. а тут непокора і напад на поліцая.дальше пофіг був бухий чи ні.

R
Romari0

Прокурор - то юрист без чуства юмора)

ДК
До Кента

Та най го папа розуму навчить, кіть го любить. А кіби збив дитину - то то треба чекати? ТО ТРЕБА ПОПЕРЕДЖАТИ І НАКАЗУВАТИ, ЩОБ ТАКЕ НЕ РОБИЛИ!

К
Кент

Дальше брешете,вин упивший бов а не нарик . А киби збив дитыну то другий розговор,и хватаэ ребята папа любить свого сина як и каждий из вас.

M
McMurphy

Прокурора Галецького відмазав суддя Куропятник який скасував протокол , складений патрульними, посилаючись на те що в Мукачівській ЦРЛ не сертифікований прилад для визначення стану алкогольного сп'яніння

Т
Тор

Безкарність! Декілька місяців тому патрульні вже ловили п'яного прокурора Галецький Руслан! І що? Він далі працює іздить на авто і думаю далі вживає алкоголь!

ПН
Прокурор наркот?

То Путін винуватий. Насипав йому кокса в ніздрі,щоб спаплюжити чесне ім'я післямайданної української прокуратури. Ось....

Я
Я

То Балажка виновата

П
Петро

Дурний є той ко дурноє зробить, і не важно попався він вать ніт. А закони мавуть для ушиткіх єднакі бути, не має значеня ко він є, кіть ушиткі начнуть дуркувати сяк, пак кожному буде міста мало. Якій він прокурор кіть сякоє робить, і не лише він, сякіх громадян є доста по ушитків україні.А прості смертні не мавуть не грошей , не повагу.

П
пітьо

Нажерся і бився як лев із копами.

П
П

майже порошенко винен в цьому

І
Іван

100% підтримю!

Н
нарік

Бідняжка сотрясеніє має.

ДК
До Кента

Да, а пак як тобі такий нормальний чоловік пяний і одурманений наркотою наїде на дтину твою, та увидиме як заспіваш. НЕХ.Й ЗА РУЛЬ СІДАТИ ТАКИМ!!! НАЙ СЯ УБ'Є ХОТЬ ДО ПОТЄРІ ПУЛЬСА, ТО ЙОГО ДІЛО, АЛЕ КОЛИ ВОНО НЕАДЕКВАТНОЄ ЗА РУЛЬОМ ТО СУКУ МОЧИТИ!

К
Кент

Поддержую коменти прокурора. Ви лем пи...те туй ху...ю а сами х....нев страдаэте. Вси ми люди и не идеальни , главноэ ся розумити

Р
Рома

Совершенно верно! Купили тебе ксиву, так включай мозг в свои 26 лет и живи нормально, а не думай, что вручили золотой билет от всех залетов и можно бухать и нюхать за рулем. Небойсь припарковался нюхнуть, но спугнула полиция, почему и убегал так сильно, понял что жопа

Б
блондину

Ты не прав.Если в кармане ксива, то это к чему то обязывает, а не только наделяет.

БД
Белобрысый друг

Таких историй - тысячи и каждого если бы высветливали в новостях, мы б только то и делали, что читали подобные статьи! Ничего сверхъестественного нет в том, что произошло, учитывая то, как и где мы живем, разве что парень оказался не в то время не в том месте. Плюс - все, что написано можно делить на 2 - это 100%. А вы, великие судьи, прежде чем плеваться дерьмом, на себя смотрите! Тогда, может, чище будут все.

П
перехожий

чекайте лем. дорос сонце сяде,люди вернуться з оддиха,пак лем начнеся.ушитко знати будеме, і яка медицина,іяка прокуратура,і ко му родічі в тритьому коліні.а прокурор і які всі чесні єднов руков писані.

Ш
Шрек

”прокурор”(?) - Лупяк - Це твїй хлопець або цимбор?

9
987

Патрульні молодці, щеб судді свого осудили ,а не як правило відпустять, а справу по тормозам.А люди через три дні побачать його за рульом ,тай буде виноватий Порошенко.

ЯВ
Які всі чесні

Всі можуть помилитися. Всі ми люди, не треба з себе робити "святих".

П
прокурор

Дебілам що коментують цю новину. Вам всім потрібно, щоб вами керували такі ж олігофрени як ви. Все що ви навчилися це придумувати собі імена в коментарях 111 112 113 або пітью йовжі мудак. І що б не написали відразу сприймається як доведений факт. ССикуни.

З
Зоро

Патрульні молодці!!! Реформа діє!!!

1
123

«порішати»- тато будет

М
мудак

Mукачевским прокурорам все можно ???

П
пітьо

Пувість шо його подставили...уволити його. Або перевести прокурором в АТО там сам уволиться

3
333

ганьба!!! А батьки наберуться позору при таких посадах !

B
brat

Кто слишком высоко летает, тот низко падает.

У
Укроп

Заставят полисменов извиниться перед прокурором. Только суд Линча на месте исправит ситуацию.

Р
рок

У 26 років боти прокурором?, то лем у сюй бандитськуй державі мож стати.

+N
+1 News

Вчора вночі в Мукачеві патрульні затримали прокурора Ярослава Луп’яка з ознаками наркотичного або алкогольного сп’яніння. Про це «Гроза ньюз» повідомили очевидці затримання з Мукачева. За їхніми словами, Ярослав Луп’як тікав від патрульних на шаленій швидкості і під час погоні врізався у житловий будинок. Відтак чинив опір під час затримання, тому довелося залучити кілька екіпажів, аби одягнути на затриманого кайданки. Як стало відомо редакції, батько Ярослава Луп’яка є головним лікарем Мукачівської ЦРЛ, відтак наразі намагається «замнути» справу про вміст алкоголю або наркотичних речовин у крові сина.

Читайте також