Пацкан: Ми розуміємо, що треба домовлятися, переступивши свої амбіції

6
15

Очільник закарпатського УДАРу підтвердив факт зняття кандидатів на користь інших опозиційних.

"Ми не висунули кандидата у Мукачеві, бо участь заради участі нас не цікавить. Ужгород буде за УДАРом, кандидат - Боднар Йосиф, який має хорошу позицію. Ми розуміємо, що треба домовлятися, переступивши свої амбіції. Тому усі кандидати від УДАР, окрім округу № 51, зняли свої кандидатури", - зауважив Валерій Пацкан.

Нагадаємо, як стало відомо Мукачево.net, днями опозиційні сили остаточно узгодили єдиних кандидатів за усіма 5 округами на довиборах у Закарпатську обласну раду.

Коментарі

F
Fredy

Адміністрація,ви щось побили рекорди по удалянню моїх коментарів, хоча вони нікого, крім ваших хозяїв, не ображають. Ви думаєте, що ваші читачі зомбовані вівці і їм, як і роки перед цим, можна впіхнути всяку брехню? Ще пару активних ваших участей у розповсюдженні неправдивої інформації та у різного роду звинуваченнях - ваша аудиторія набере стійкого обєму виключно працівників барвопідприємств.

Ж
Женя

Брехня. Олександр Товт (УДАР) не в курсі цих домовленостей і буде іти на вибори http://goloskarpat.info/blog/vlada/25507.html

З
закарпатець

Чи є реальна опозиція на Закарпатті? Нашим "опозиціонерам" здається що. І судить вони по результатам парламентських виборів. На яких, дякуючи бренду всеукраїнських опозиційних сил, сумарно на Закарпатті опозиція отримала майже 70 відсотків голосів. А скільки опозиційних мажоритарників потрапило в парламент? Жоден. Невже незрозуміло, що опозиція на Закарпатті немає реальних політичних фігур. Смішно читати про "дитячу політичну гру наших" наших доморощених "опозиціонерів". Для чого пресі стільки уваги приділяти цим "опозиційним іграм"? Боротьба буде йти між представниками ЄЦ та ПР. Це зрозуміло, думаю, всім.

МС
Микола Староста (Жалива)

Ніхто нічого не домовлявся, сьогодні мав розмову з двома лідерами нашої опозиції. Вони зараз не підуть на співпрацю з Балогою, інакше їм кардик,Каменяш, уже потрапив у тенета залежності і то програв. Всі люди прекрасно бачать,що все побудоване Балогами валиться та розвалюється. Хочу повторитися, що винуваті у тому у першу чергу вони самі.

V
vi

А Чопські митники вилучили "Мерседес" з макаронами

Ж
Жаливі

Ти сам Прекрасно знаєш про що вчора договорилися. Тут правду пишуть про окремих опозиціонерів. Кандидати котрих ти назвав формально ідуть на вибори

С
Степан

Пацкан і тягнибоки не мають духу визнати домовленості з Балогами бо переживають за свій статус перед столичними босами. Так наші опозиціонери роблять постоянно і програють. Іуди принципові

МС
Микола Староста (Жалива)

" Відповідно до домовленостей між опозиційними силами краю ("Фронт Змін", ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", ПРП), представники Закарпатської "Свободи" балотуються до облради як узгоджені кандидати від опозиційних сил у таких округах: в одномандатному мажоритарному окрузі № 5 (м. Мукачеве) – Степан Дербай; в одномандатному мажоритарному окрузі № 29 (Іршавський район) – Михайло Мочан; в одномандатному мажоритарному окрузі № 36 (Мукачівський район) – Олег Куцин" - сьогоднішня заява ВО "свобода".

МС
Микола Староста (Жалива)

Офіційний сайт закарпатського УДАРу: "25 лютого троє кандидатів від УДАРу написали заяви про зняття своїх кандидатур в одномандатних мажоритарних округах № 29 (Іршавський район), 36 (Мукачівський район), 22 (Виноградівський район), на користь кандидатів від «Фронту змін», «Батьківщини» і «Свободи»". Невже редакція сайту, вважає своїх читачів такими тупими, що вони не зможуть знайти офіційний сайт та перепровірити інформацію?

В
Васьок

Пацкун із Грибановим, Погаром а тперь ще і з Боднаром - то солідна ОПОЗИЦІЯ

У
ударівець

Пацкан як півроку тому помагав регіоналам перемагати, так і тепер позорить опозицію всякими скандалами. Головний ворог - Регіони, лиш Пацкан щось за це не переживає.

П
Павло

То їх навчив прогон з Булановим котрого не схотіли знімати під Чучку

Г
Гуцулик

Шо Пацкан такий увірений став за Удар??? Но но подивимося

С
сивлюський

В принципі, політика-це мистецтво домовлятися. Таким чином один УДАРівець гарантовано буде депутатом. А це вже результат. Інакше пролетіли би як фанера над Севлюшом. Вітаю. Правильний крок.

Т
Тимка

Се тіко дітваки не роблять політику, а бавляться в неї. Державні мужі, мать вашу...

Читайте також