Пацкан: ПР фінансує «покращення» за рахунок грошей місцевих бюджетів

4
0

Так, на Закарпатті Держказначейство не проводить жодних розрахунків, крім заробітних плат. Затримки по області вже становлять понад 150 млн. грн.

Лідер закарпатського УДАРу вважає, що основна причина того, що уряд позбавляє місцеві бюджети необхідних їм грошей - це необхідність бодай до виборів фінансувати «покращення» тим категоріям громадян, на які влада розраховує, як на виборців ПР. 

«Однак, одразу ж після виборів вони затягнуть паски на шиях звичайних українців. – заявив член політради партії УДАР, закарпатець Валерій Пацкан. – Через псевдо-політиків при владі, Україна знову опинилась на порозі кризи. До виборів справжній стан речей з усіх сил замовчується. Але колосальні суми з бюджету регіонали пустили на фінансування власної передвиборчої кампанії і на масштабний підкуп виборців. Тепер же у них не залишилося інших варіантів, крім як скористатися ресурсом місцевих органів влади».

На думку Валерія Пацкана, лише після виборів влада покаже своє справжнє обличчя та піде на позбавлення громадян усіх «покращень», розданих за кілька місяців перед виборами із єдиною метою — перемогти на них за будь-яку ціну. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також