Павла Нагірного нарешті оголосили у розшук (ВІДЕО)

12
1

«Сьогодні, 8 серпня постановою слідчого Хустського РВ УМВС в Закарпатській області Павла Нагірного оголошено у розшук» - повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

Також прокурор додав, що 7 серпня кримінальне провадження відносно Павла Нагірного щодо вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч.3 КК України відновлено у Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у загальному порядку. Разом з тим, сьогодні ж, за погодженням з прокурором, слідчим внесено клопотання до Хустського районного суду щодо обрання відносно Нагірного запобіжного заходу -  взяття під варту.

Цікаво, що рішення суду, яке давало можливість нарешті оголосити Нагірного у розшук, прийняли ще 29 липня. Виходить, його везли до Хуста понад тиждень. 

Довідка: ст. 286 ч.3 КК України -  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Коментарі

М
ммм

уже втік. та тепер можна оголошувати в розшук. де фотографія виродка???

Читайте також