Павло Балога: Долю мого мандату має вирішити парламент

12
10

Рішення Вищого арбітражного суду є незаконним, адже позбавляти депутатських повноважень не може а ні Адміністративний суд, а ні будь-який інший суд в Україні. Про це в інтерв‘ю інтернет-виданню «Главком» заявив народний депутат України Павло Балога.

На його переконання, після присяги він відноситься до законодавчої гілки влади по який приймаються рішення виключно більшістю голосів у парламенті.

На думку народного депутата, у влади складна ситуація в парламенті, тому вона проводить показовий процес, щоб інші депутати були слухняні.

Павло Балога констатує, що у 81-й статті Основного Закону чітко говориться про п'ять умов, за якими можна позбавити депутата недоторканності та мандата. Рішення суду до цих умов не відноситься. Але в будь-якому випадку, навіть якщо якийсь із цих п'яти пунктів виконаний, необхідне ще і голосування Верховною Радою.

«Не можу розписуватися за депутатів, чи підуть вони на такий крок, але, якщо вони все ж проголосують, я, як законослухняний громадянин, це рішення буду виконувати»,  - заявив народний депутат України.
 

Коментарі

П
простота

ПАВЛИКУ ТРЕБА БУЛО ХОДИТИ НА РОБОТУ (ДО ВР) А НЕ НА МОРІ ВІДПОЧИВАТИ!!!!!!! А ДЕПУТАТИ ОБОВ"ЯЗКОВО ПРОГОЛОСУЮТ ЩОБ ТЕБЕ ЗНЯТИ НЕ ПЕРЕЖИВАЙ!!!!!! ПРОДАВАЙ БАРВИ, ПУДИЙМАЙ ОП"ЯТЬ ВСЮ МУКАЧІВСЬКУ МАФІЮ, ГОТУЙ ГРОШІ ТА НАЗАД СЮДИ КУПЛЯТИ МАНДАТ У НАРОДА!!!!!! ДО РЕЧІ МАЛО Я ВІРЮ ЩО ВИ ПАНЕ ПАВЛЕ ДИСЬ ДАВАЛИ ІНТЕРВ"Ю, ТА ВИ ДВА СЛОВА ЗВ"ЯЗАТИ НЕ МОЖЕТЕ, А ТУЙ ТАКА СТАТТЯ ТА ЩЕ БЕЗ МАТУ І ПОМИЛОК!!!!! УДАЧІ ВАМ!!!!! А МЕНІ І НАРОДОВИ ВЕЗІТЬ ГРОШІ!!!! МИ ВАС ЧЕКАЄМО!!!!!1

Ю
Юрко

Павле Івановичу, все буде добре.

К
К

Правильно,рішення суду антиконституційне! Треба ходити на засідання. І не сприймати до уваги вирок тих суддів-шлюх. Такий суд прийме рішення шо сьогодні серпень а не лютий- а нам що,вірити??? Та таких суддів в Гестапо на страту

В
Ветер

Судьбу вашего мандата пан Павло Балога должен решить не парламент а народ.Раз творится такой регианальный беспредел то дойдет скоро до того что народ возьмет вилы да мотыки и разгонит этих беспредельщиков к всем чертям

І
Інна

Хто би шо не казав а Конституція на боці Павла і нішто йому боятися бо депутати не проголосувуть проти нього бо розумівуть шо завра любого з них так просто мож буде уволити.

Ю
Юрій

Конституція має вище силу ніж рішення суду. Тому Павло Балога абсолютно правий, про позбавлення його мандату має проголосувати парламент як і передбачено Конституцією.

ГЗ
Гуцул з Рахова

Тримайся Павле все правильно сказано!!!!!!

Т
Тритон

хочу відіти як блюк проголосує протів паші

В
Виборець

Павлику, а ти думаєш цього Верховна Рада не зробить регіони проголосують так, щоб тебе більше не було. + Комуністи. Думаю і опозиції найдуться люди, яким твій братик насолив. Тут ваші 100 грн., не покатять!!!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ВР не буде голосувати по цьому питанню, по причині, що ПР не захоче втратити члена своєї фракції та ще одного партійця, а якщо чечетов здерегує то і з опозиції буде десь 20 голосів... 264 депутата можуть пошутити над балогами.

Читайте також