Павло Балога вийшов з фракції Партії регіонів

13
25

Сьогодні народний депутат України, член Єдиного Центру Павло Балога написав заяву про вихід із складу фракції Партії регіонів України. Відповідний документ передано голові Верховної Ради України Володимиру Рибаку.

Про це повідоялє прес-служба Єдиного Центру.

У своєму профілі у Facebook Віктор Балога зауважив з цього приводу: "Колеги провели розмову з Павлом Балогою. Поки що без пояснень скажу, що він передав спікеру заяву про вихід з фракції ПР".

Нагадаємо, що вчора на офіційному сайті Верховної ради було повідомлено про те, що народний депутат значиться у фракції Партії регіонів, однак за інформацією, оприлюдненою на порталі, за жодне з вчорашніх рішень Павло Балога разом з регіоналами не голосував.

Єдине рішення, в якому політик підтримав регіонів - це голосування за спікера парламенту, який сьогодні обрали Володимира Рибака.

Коментарі

F
Fredy

ну що, Дімка, виходячи з "тєлодвіженій" хозяїв сайту, може вже пора почати запрошувати на розмови і представників влади краю? Цікаво би було також прочитати якісь роздуми представників ПР в м. Мукачево про результати виборів та прогнози розвитку подальшої політичної ситуації в області. Внесіть трошки свіжого - може, дивишся, і аудиторії добавиться. P.S. А ще би було цікаво прочитати пост-виборче інтерв'ю Каменяша. Чи він поки в запої?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

тепер я впевнений, що не В.І. Балога пише на фесбуці, тому що відслдковував, як під час засідання ВР появлялися тези. не міг він писати сьогодні зранку....

У
унгвар

то значит лиш одно, ЕЦ стали хлопчиками по виклику,а папик (сутенер) старший, з ним розраховуються

БГ
баба Галя

для 111 Все чесно все прекрасно відкривається

БГ
баба Галя

Брати Балога та Петьовка були відсутні при голосуванні за премєр-міністра Азарова http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/golos_rss

1
111

для Чесно Ти що за силку скинув що її не можна відкрити І де там видно що редакція попустилася

Ч
чесно

шановна редакція! не попускайте вже себе настільки!! навіщо так брехати!!! http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/golos_rss

БГ
баба Галя

Брати Балоги та Петьовка голосували Свободу на посту заступника голови Ради

Я
я

Як ми вже повідомляли сьогодні Пало Балога вийшов з фракції Партії регіонів у Верховній Раді України. Невже Партія регіонів у черговий раз «лоханулося» з Балогами? Раді чого тоді «злили» на виборах регіонала Степана Деркача? Ці питання ми адресуємо депутатам регіоналам від Закарпатті та спробуємо сьогодні отримати на них відповіді. http://transkarpatia.net/

ТД
Тужанський Дмитро

Андрій, дякую за пораду)

А
Андрій

Шановна редакція, можливо ви новину про Балог та їхні дії протягом цих двох днів віднесете у розділ "топ-історії" ? Адже поведінка родини Балоги у парламенті заслуговує на роз'яснення редакцією, яка завжди передруковувати заяви з фейсбука Балоги, а тут в одну мить Балоги зраджують всім принципам, що були для них пріоритетом перед виборцями.

1
111

До Івана Івановича Я думаю що сайт Мукачево нет не має що робити тілька Вам таку інформацію давати на то є сайт ВР України Будь ласка там є точна та офіційна інформація

ІІ
Іван Іванович

Вибачте мене Димитре, я справді недогледів. А щодо останнього коментаря то дуже класно написано "ТОПОВИМ В ХРОНОЛОГІЇ ПОЛІТИЧНИХ ЗРАД"

А
Андрій

Ну тепер я гадаю, що Балоги вже не так сильно симпатизуватимуть редакції цього сайту - ви шановні ж вважали Балогу "топовим політиком" Закарпаття. Можливо він і залишиться "топовим", але тільки в хронології політичних зрад та зміни своїх союзників.

ТД
Тужанський Дмитро

Іванович, почитайте уважно текст новини цієї, під якою коментуєте) Ви у емоційному пориві почали не добачати, чи як?)

ІІ
Іван Іванович

Що я Вам тут такого поганого роблю? Конкеретно мені напишіть. Я когось образив. Я вимагаю тільки об'єктивну інформації. Це заборонено?

ІІ
Іван Іванович

До 111 Для чого мені той сайт Верховної Ради. Я хочу цю інформацію тут читати! Хоча Тужанський обіцяв її поставити, але її так і нема!

ТД
Тужанський Дмитро

Іван Іванович, я вас уже попереджував. Не хочу вступати з вами у безглузду полеміку, але перечитайте на всякий випадок моє звернення до вас під інтерв'ю Ернеста Нусера.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

да! за пять років рата буде переплюнутий з переходом з фракції у фракцію з 2002-2006. (а я думав, що балоги рішили на закарпаття попрацювати((((( )

1
111

Балога П.І та Петьовка В.В голосував за спікера Балога В.І - Утримався Це видно на офіційному сайті Верховної Ради України Іван Іванович слідкуйте на сайті ВР України

ІІ
Іван Іванович

Дмитрику. Дайте мені ссилку. В якій буде вказано те, що Балога зрадив своїх виборців.

ТД
Тужанський Дмитро

Іван Іванович, обновіть сторінку, інформація по голосуванню за спікера є.

ІІ
Іван Іванович

Прокляті БРЕХУНИ! А НАПИСАТИ ПРО ТЕ, ЩО ПАВЛО БАЛОГА І ПЕТЬОВКА ПРОГОЛОСУВАВ ЗА СПІКЕРА! Шановна редакція будь ласка покажіть, як голосував ЄЦ у ВР.

М
Мася

Но риги тупорилі? ідіть проспіться! Жалива можеш швакнути головою у три дуби!

П
правосуддя

інтересна в Балог ігра!!!!! а чи довго ще можуть вони ось так ігратись з вогнем і дурити народ???

Читайте також