Павло Балога значиться у фракції Партії регіонів, але з регіоналами не голосує

14
33

Таку інформацію можна знайти на офіційному порталі Верховної ради України.

Згідно з відкритими даними фракція Партії регіонів нараховує 210 осіб. Таким чином фракція регіоналів попередньо поповнилася 25-а нардепами. Ось список:

Балога Павло
Жванія Давид
Рудьковський Микола
Волков Олександр
Герега Олександр
Безбах Яків
Сергій Буряк
Іван Куровський
Атрошенко Владислав
Віктор Бондар
Антон Кіссе
Олександр Пономарьов
Володимир Развадовський
Володимир Струк
Ігор Марков
Юрій Шаповалов
Олег Кулініч
Володимир Пилипенко
Ігор Молоток
Володимир Мельниченко
Віктор Зубик
Валентин Нечипоренко.

Коментарі

F
Fredy

Земляку Сам зрозумів, що написав? Менше львівське телебачення дивись - спокійніше спати будеш.

З
земляк

А хто сумнівався, що цей манкурт місцевого розливу не буде лизати зади донецьким пацанам? То, виходить, яка різниця закарпатцям - хто "переміг": Деркач чи Балога? Адже - програли... усі, крім: балог, питьовок, бушків, шуфричів, ковачів... Та ще й будуть кусати собі лікті, закарпатці, коли після здачі Севастополя, української мови та ось-ось вступу в Митний Союз - прийдеться готувати синів до військової служби на Далекий Схід та до Сибіру!

F
Fredy

А де мій коментар????? Уже й Пашка встиг із фракції вийти...

ДQ
до QQrudza QQ QQshkovich

А я вже думав, що ніхто не почне захищати Балог і виправдовувати їх, мовляв, вони це роблять заради всього Закарпаття. Але все-таки людина, яка зрадила власні принципи та людей, які її обирали є просто зрадником нашого краю. Тепер хоч сто разів намагайтеся відбілити Балогу, але факт залишиться фактом - він не має своєї політичної позиції, він просто тушка.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

При ситуації, яка склалася в економічному плані рішення балог є правильним. Наша область є дотаційною і якщо дійсно хочуть зробити щось для нас, то ніщо сидіти в опозиції і чикати п’ять років, адже цей склад ВР пропрацює всю каденцію, та бути до влади в опозиції відкине область за п’ять років на рівень 2000 року. І західних регіонів України ми можемо стати показовими де держава буде максимум зусилля показувати для нас забирая дотації від інших західних областей або не до фінансуванням їх! Я вважаю позитивом, що не легшу дорогу обрали, а важчу, яка навіть може стояти їх рейтингу. Це єдиний метод працювати на благо закарпатців … (я не прихильник балог но респект їм)

КІ
Кіно і німці...

Зазвичай так кажуть, коли говорять про щось дивне, смішне, комічне (з легким натяком на порно - німецьке порно) Але ж дівчатка які кохаються в порно-фільмах не називаються шльондрами! У них є горда назва порно-зірки!

П
простота

но і нащо було його в Хусті відстоювати, на дожді стояти???? я думаю тепер народ зрозуміє, що треба було відстоювати не необразованих Балог-регіоналів, а образованого, розумного і перспективного С.Деркача!!!!!

П
Пенсионер

Люди!!! Кому вiрити? За яйця та ид земли сволочi....

З
закарпатець

Обурення виборців і просто симпатиків Балогів зрозуміла. Не зрозуміло інше. Невже ми настільки наївні, щоб не зрозуміти одну просту істину: для В. Балоги інтереси сім'ї над усе і інтереси сімейного бізнесу. А все інше? Це так дрібниця. Згадайте, скільки відданих сім'ї людей викинули з політики і бізнесу. Паша - це початок. Далі буде ВІктор Іванович і Василь Васильович. Є конкретна домовленність з А. Клюєвим.

УР
удар русинський

Тепер каждий депутат укаже своє істинноє лице!Балога менший уже указав ...лем колись за вшитко прийде час отвічати

Є
єцун

кажуть що паха ввійду в "бойову" групу Пр бо говорити як треба не вартий

ІІ
Іван Іванович

ДЕ З ЦЬОГО ПРИВОДУ КОМЕНТАР БАЛОГИ СТАРШОГО? Я ХОЧУ ПОЧУТИ ЙОГО ПРОДАЖНІ ЗВУКИ! ЗАЙШОВ НА САЙТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ І ТАМ НАВПРОТИ ІМЯ ПАВЛА БАЛОГИ ПИШЕ ФРАКЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ!

M
McMurphy

Красавець!!! Він побідив регіонала, томущо сам хотів стати регіоналом!!! Вітька опозиціонер. і братан менший "тушка". Оце дійсно супер-сімейка!!!!

ІІ
Іван Іванович

Вибачте мене, але немаю нічого спільного з Журналісткою. І тут у вас якісь збої. НЕ ПОТРІБНО ТЕПЕР ТАКЕ РОБИТИ! ЦЕ ВАШІ ВИКРУТАСИ! Ви покажіть останні числа! Я НЕ ПРОТИ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ВИЯВИТИ ПРАВДУ!

В
виборець

Балога за два місяці встиг побувати і опозиціонером, і "сомодостатнім політиком, що працює в уряді лише заради загального блага", і експертом з міжнародної політики, критикував владу, ще вчора і про тушки розповідав, а тут такий жах стався - Балоги показали справжню сутність. Можуть вони хоч сто разів говорити, що думають про людей, а правда в тому, що Балога думає лише про себе, а не про нас з вами.

У
Уважний

Журналістка і іванович коментять з одної айпішки. Майже сидять у штабі

Ж
журналістка

Без коментарів... Перепрошую за каламбур))

ІІ
Іван Іванович

чекаю цілий день, що ж напише пан Балога у фейсбуці, а таке враження, що у нього інтернет виключили!

РМ
Редакція Мукачево.net

До начебто журналістки: З чого ви взяли, що ми будемо вам роз'яснювати. Правила у відкритому доступі, виділені червоним. Відведіть мишку і матимете змогу ознайомитися. У разі порушення правил у подальшому, редакція залишає за собою право обмежити можливість коментування для вас.

ІІ
Іван Іванович

ОПА! ОПОЗИЦІОНЕР! )))))))))))))) ОПА! Я ПІДТРИМУВАВ КАМЕНЯША!))))) ОПА! БУВ ПРОТИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ!!!) А ТЕПЕР ДЕ??? ПРОДАВСЯ ПАН БАЛОГА! І ЩО ТЕПЕР НА ЦЕ СКАЖЕ ВІКТОР БАЛОГА??? ДЕ КАШІ КОМЕНТАРІ??? А ЩО НАЙГОЛОВНІШЕ ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ПАН ВІКТОР СИДИТЬ ПОРУЧ ІЗ ПЕТЬОВКОЮ І ПАВЛИКОМ? БРЕХУНИ ЄЦуни!!! Як ви можете дивитися в очі Закарпатцям!!! ГАНЬБА! Регінони хоч ПОСЛІДОВНІ!

НД
Народний депутат

ЦЕ ПЛАТА ЗА,ТЕ ЩО ПРОПУСТИЛИ ПАВЛА В РАДУ. В ІНШОМУ ВИПАДКУ ПРОЙШОВ БИ ТОЙ ПЕС ДЕРКАЧ. КРАЩЕ СВІЙ Х..ЙОВИЙ ЧИМ ДОБРИЙ ЧУЖИЙ!!! P.S СВІЙ МАЮ НАУВАЗІ ДЛЯ МУКАЧІВЦІВ ЯКІ ПІДТРИМАЮТЬ "СІМ'Ю":-))))))

Ж
журналістка

шановна редакціє, які конкретно правила коментування я порушила?)) із задоволенням прочитаю вашу відповідь)

ББ
Бич Божий

Тепер каждий хто взяв кошти від балоги за те шо правильно проголосуе на виборах - най удавится 30 срібниками.Юда повісився

М
митро

я дурак голосував за балога

.
....

смішно

РМ
Редакція Мукачево.net

До начебто журналістки: Ось вам ще прийомчик - ваш коментар видалено через порушення правил коментування.

М
максим

Ось що за нісенітниця, Балога вступив у фракцію ПР, але не голосує з ними? Потрібно просто визнати шановні, що Балоги вішали людям лапшу на вуха, а тепер як завжди, що притаманно для них, показали справжню свою продажню сутність! Якщо Балога вступив у ПР, отже він поділяє їхні погляди на розвиток держави, і не потрібно тепер відбілювати свого шефа.

M
McMurphy

Щоб його свободівці покарали!!!!

ДЧ
Для чого?

Для чого йому голосувати? Там піаністів вистачає і диригент з досвідом. Здасть Павло картку - і будь здоров. Ага, побачите ви його ще у Верховній Раді. Можете навіть порахувати скільки разів. Так що звичайне кідалово.

F
Forest

Прикольний заголовок. Про Пашу нічого й казати, він уже місяць як "регіонал". Заяву відразу після виборів Клюєву написав. Але вже через два тижні можна буде спокійно написати: "Балога і Петьовка в фракції ПР не значаться, але голосують з регіоналами" :)))) А тепер чекайте на чергову порцію лапші від Балоги на Фейсбуці

Х
Херня

Обещать не значит жениться! Не голосует и слава Богу. Пусть хоть во фракцию к комунистам вступает. Главное не поддерживать этих жуликов и воров!

?
?

Русин, ти тільки зараз це взнав? Поімєлі вас, лохів, черговий раз і будуть імєть до тих пір, поки Господи мізків не добавить.

Р
Русин

Це вже не сммішно навіть:( Навіщо туди вступив:)))????? Це як наполовину вагітний. Кончені ці Балоги!!!!!!

Читайте також