Паводок насувається: На Тячівщині на Тисі монтують насосні станції(ФОТО)

8
3

21 червня у басейні Верхньої Тиси пройшли сильні дощі та зливи інтенсивністю понад 25-30 мм за 8 годин.

Це призвело до формування та проходження на ділянці Ясиня-Рахів-Ділове-В.Бичків на фоні підвищеної водності швидкоплинної паводкової хвилі. Вода у Тисі піднялася вище звичайного рівня до 1,4 метрів.

Зокрема така ситуація спостерігається у Рахові, смт.В.Бичків, с.Ділове.

В зв'язку з цим Тячівським МУВГ закрито шлюз у правобережній дамбі річки Тиса, підготовлено та встановлено на технічний майданчик у смт.В.Бичків пересувну насосну станцію для відкачування внутрішнього поверхневого стоку із задамбового простору у річку Тиса.


Коментарі

1
123

Захаращені береги, зарослі, здається що після паводку 98 здається, вже ніхто не займається розчищенням русел річок, укріплення берегів. Бо всі кричать про вирубку лісу, але це комплексна проблема. Всюди падуть дощі, це аномальний літній місяць, топить і європейські міста. Легше всього крикнути -йой то ліс рубавуть, они виноваті. Тай можна нічого не робити. Але ж фінансування є якесь напевно і відосмтва чи управління мають бути, бо у нас без кучі структур нікуда... я вже мовчу про смвття... добре шо ще меблі старі у воду не скидають...

МД
Микола Думин

Абсолютно безглузда дія, адже паводкова хвиля пройшла вже далеко вниз по течії. Шлюз треба відкривати, а не закривати. Мабуть на вихідні треба слідкувати за прогнозами погоди, так само, як і в робочі дні.

Б
Блек

Бомжи-жебраки-сироти! як ще охарактеризувати Нашу тимчасову Державу.

Читайте також