Педагогічний факультет МДУ набрав 164 заочників-першокурсників (ФОТО)

17
0

6 жовтня педагогічний факультет відкрив двері для 164 студентів-першокурсників заочної форми навчання за напрямами підготовки «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Музичне мистецтво».

На святі, окрім студентів-першокурсників, були присутні їх батьки, представники адміністрації університету, науково-педагогічні працівники педагогічного факультету.

Так, з вітальним словом до студентів звернувся кандидат філософських наук, доцент, проректор з наукової роботи та розвитку Гоблик Володимир, який у своєму виступі наголосив на пріоритетах вищої освіти у сучасному конкурентному середовищі, висловив подяку студентам, що обрали місце навчання саме в Мукачівському державному університеті.

До студентів перших курсів звернулася кандидат педагогічних наук, доцент, декан педагогічного факультету Фізеші Октавія, яка привітала їх з нагоди початку навчання та розповіла про роботу педагогічного факультету, наголосила на важливості обраної професії.

Для присутніх підготували музичне вітання. Студенти напряму підготовки «Музичне мистецтво» Горват Віталій та Поляк Аліна подарували першокурсникам відомі українські пісні «Край, мій рідний край», «Два кольори» та «Рідна земля».

Від імені студентів виступила студентка напряму підготовки «Початкова освіта» Гонак Наталія, яка промовила клятву першокурсника та виконала студентський гімн «Гаудеамус».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також