Пенсіонер, якого побив закарпатський прикордонник, розповів подробиці нападу (ВІДЕО)

16
14

64-річний постраждалий від нападу пенсіонер Василь Гайданка пішов у поліклініку знімати побої.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що у понеділок, 8 червня, близько 5-ї ранку, 22-річний прикордонник побив 64-річного чоловіка поблизу цілодобового магазину у Великому Березному.

Журналістам "Суспільне Закарпаття" постраждалий пенсіонер Василь Гайданка розповів, що у понеділок вранці чоловіки у магазині запропонували йому випити газованої води. Алкогольних напоїв, за його словами, не вживали.

"Мені щось захотілося курити – закінчились сигарети. А в нас тут «круглосутка» працює. Два хлопці – прикордонники – мені кажуть: «Дядя Вася, випийте стаканчик «Тархуна» з нами». Я відповів: «Та раді Бога»! Я бачив, що трошки чоловік неадекватний. Та думаю, краще не відмовляти йому. Я взяв пачку сигарет та й пішов додому. А тут ні з того ні з сього, цей молодик підбігає. Бах! Я не зрозумів, що сталося", – каже Василь Гайданка.

Відео побиття опублікував у мережі Facebook місцевий мешканець, учасник АТО, Владислав Пугінський. Чоловік після побаченого прийшов до відділення поліції у Великому Березному.

"Прийшли близько 20-ти свідомих хлопців. То мене сильно потішило, що є в нас ще люди, котрі можуть вийти і вступитися за пенсіонера. Я ще особисто написав заяву до поліції, щоб мене долучили до справи, як заявника. Щоби мою публікацію долучили до справи. І щоби я міг дивитися, як буде наповнюватися ЄРДР. Як вони будуть вносити відомості, і як буде слідство йти", – зазначив Владислав Пугінський.

Наразі 22-річного нападника відсторонили від роботи. У поліції відкрили кримінальне провадження та передали матеріали справи у Державне бюро розслідувань.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
Лоботрясов

Купил мужик дом с искусственным интеллектом. Уже через неделю умный дом называл его скотиной, а через месяц мужик сам мыл посуду и стирал носки, после чего ему включался футбол.

Г
Гузицьознавець

Попандопуло зі Львова , читаючи текст - перечитуй декілька разів, а то видно , що ти або свідомо пишеш плутанину або плутанина у твоїй голові .

М
Менджул

Быдло тупоє . Ужралося та зачало рявкати , та косити пуд русскоговорящего понтаря . Они быдлякы , коли ся напивавуть , зачинавуть перескаковати на російський блатняк , пальцы веером крутити . Та ги тот січовик , главный межи тыма дітваками , коли ся ужрав та ломився у кафешку в Ужгороді . Быдляк увін усяды быдляк .

П
Петя

Щоб тебе під Е раса твої діти так копкали,недоїбок !

В
Василь

Це Європо Американське виховання, я так думаю. Я теж у поважному віці, подайте мені цьго прикордонника- долбака, я йому розкажу як треба поважати старших.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Якщо той прикордоник був десть в АТО,то це значить,що він "воїн світла і воїн добра",у нас в Україні не мож наказувати і пробачають нашим захисникам і воїнам світла треба!Слава Україні і нашим прикордонникам яки боряться вже 30 років із контрабандою і мабуть вже побороли!!!

И
Имя

Напишите контакты этого муд...лы , если кто знает. Заранее благодарен

М
Мукачево

Не будьте крисами! давайте провчим

М
Мукаево

Обсикати го там у цинтрі Березного у всіх на очах

Ю
Юра

Тварюка, з ноги в голову лежачого ще і діда Месні хлопці "обьясніть" йому шо треба уважати старших

М
Мукачево

нас 3є. за деда підпишемся. кажіть де зустріч

СН
Самий нижній тормоз «то Я»

Сорян в мене В Березний то асоціація з Перечином ... но всьо ровно я не такий ідіот . Як тот прикордонник . Нє серйозно треба дати йому пи..ди!!

А
Альо

Нижній, який перечин?

ДМ
До мешканців Перечина

Я думаю, шо там є нормальні пацани які обяснять цьому піде..асу як треба жити !! Або киньте хтось його адресу Чесно я як побачив як він дідові в голову з ноги подав та дуже захотів провестися в Перечин «поговорити» з тим рембо

Читайте також