Перечин продовжує обирати нового голову (оновлено)

18
0

Провокації ратушняківцям не вдаються

Триває народне волевиявлення у закарпатському місті Перечин, де городяни обирають мера на дострокових виборах. На 4 виборчих дільницях в райцентрі зареєстровано 5 305 чоловік. Станом на післяобідню пору, явка виборців перетнула межу 50 відсотків. Як прогнозують члені дільничних комісій, явка до кінця голосування може перевищити 70-відсотковий бар’єр. Голосування триватиме до 22.00.

Загалом, вибори проходять спокійно. Щоправда, один із кандидатів – екс-мер Перечина, «народник» Іван Погоріляк уже встиг, як нам стало відомо, щонайменше тричі «відзначитися» своїми провокаціями на виборчих дільницях. В якості його спостерігачів на дільницях працюють закарпатські «бютівці» та «народники». Вони вранці зробили невдалу спробу організувати на одній із дільниць так звану «карусель». Однак цього зробити їм не дали спостерігачі від інших кандидатів. Складено кілька протоколів про зафіксовані порушення, подано відповідні скарги.

Нагадаємо, що загалом у перегонах беруть участь п’ять претендентів на крісло міського голови.

Провокацію на одній із дільниць влаштував і редактор ужгородської проратушняківської газети «Трибуна» Ігор Гаврилів, який, нехтуючи усіма законами журналістської етики, намагався заборонити зйомку своєму ж колезі – оператору одного із закарпатських телеканалів. Слід зазначити, що перед цим він дружньо у приміщенні ДВК спілкувався з тим же І.Погоріляком. Отож «слава» патрона Ратушняка уже почала бентежити не тільки його партійних протеже, а й новинкарів.

В.о. міського голови Перечина, теж кандидат на посаду мера, Мирослава Гуранич зазначає, що на дільницях є достатньо організаційних та технічних засобів, аби уникнути серйозних провокацій, тож вона сподівається, що мешканцям міста дадуть змогу вільно і без скандалів обрати мера.

Додамо, що сьогодні на Закарпатті, окрім Перечина, достроково обирають свого голову і мешканці села Новоселиця, що у Виноградівському районі.

Далі буде…

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також