Перечин відсвяткував День міста

5
0

Перечинці відсвяткували день народження рідного міста.

 

Від першої письмової згадки Перечину виповнилося 613 років. З такої урочистої нагоди в районному центрі відбувся концерт, автентичні вечорниці, виставки та дитячі зібрання. До Перечина навіть завітала угорська та словацька делегація з міст-побратимів. 
 
Перечинці мали змогу святкувати день народження свого рідного міста кілька днів. Адже протягом тижня в Перечині діяли виставки картин та фотографій, проходили святкові вечорниці, багато інших цікавих заходів. Головною подією святкування став концерт у міському Будинку культури. На сцені виступав районний духовий оркестр та гуртки художньої самодіяльності.
 
Глядачі та гості міста гучно вітали оплесками виступаючих. На концерті було представлено близько 50 номерів танців та пісень.Привітати перечинців зі святом та взяти участь в концерті приїхали угорська та словацька делегація з міст-побратимів. Закарпатська обласна рада також долучилася до святкування. Від голови обласної ради представникам міської влади та завідуючим дитсадків були врученні цінні подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також