Перечинському військкому обрали запобіжний захід у Львівському суді. Застава 805 тисяч (ФОТО)

12
7

Сьогодні, 7 серпня, у Личаківському суді Львова відбулось засідання на якому обрали запобіжний захід військкому із Закарпаття.

Як повідомляють журналісти Суспільного, суд виніс рішення - тримання під вартою із правом внесення застави у 805 тисяч гривень.

"Після внесення застави підозрюваний звільняється з-під варти і зобов’язується перебувати у своєму населеному пункті, здати паспорти. У випадку невнесення застави строк тримання під вартою становитиме з 7 серпня до 2 жовтня", — каже суддя Роман Грицко.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що начальник одного з відділів Ужгородського районного територіального центру комплектування та підтримки (військкомату), який народився та навчався на території рф, використовував солдатів для будівництва власного будинку.

1 серпня на місці будівництва, а також в помешканні та робочому кабінеті посадовця провели обшуки.

Під час обшуків у посадовця вилучили 3,5 тисячі доларів, атрибутику російської федерації (монети, документи про здобуття освіти в рф), одяг з емблемами СРСP та рф, посвідчення офіцера МО СРСР, а також значки, кокарди та навіть георгіївські стрічки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

СЮ
Семенов Юліанчик

Но та мені шо? я свої бабки взяв, всі і так знають шо я мусорський, тепер будуть знати шо і маскі-шоу з ТЦКашниками можу конкурентам влаштувати!

М
Мункач

Чорт!

УЛ
у Львівському суді?

Бо наші "пілати" свої лапки умили? А може просто засикали?

В
Василь

На сьогоднішній час вся проблема в судах ,вони всі взяточники їх всіх треба звільнити до одного а набрати інших без імунітету ,і за корупційні рішення за грати ,тільки тоді буде плрядок

Ц
цильо

хуже Закарпатських мусору може бути тільки Закарпатський суд

Ч
Чорі

Місячний прихід . Навіть не пожалкує . Гнила система.

Д
Ділаш

Мала застава

Читайте також