Перед Закарпатською ОДА встановили ялинку (ФОТО)

8
2

Сьогодні, перед Закарпатською обласною адміністрацією з'явилася гарна ялинка.

За попередньою інформацією ялинка висотою близько 20 метрів. привезена з с. Ясіня Рахівського району. Незабаром ялинку буде прикрашено.

Її вік - близько сорока років.

За словами лісівників, заготовити дерево виявилося справою не з легких. Щоб новорічна ялинка не зламалася від власної ваги, фахівці підважували її екскаватором і притримували спеціальними тросами. Тривалий час зайняло і завантаження ялинки на платформу каміона. Відтак, головна новорічна ялинка області подолала відстань понад 250 кілометрів. Серед «претендентів» на звання головної обласної ялинки були й інші дерева з Березнянщини та Перечинщини. Однак вибрали саме цю через те, що до неї був найкращий під’їзд.

Оздоблюватимуть ялинку наявними прикрасами та ілюмінацією. Урочисте запалення вогнів відбудеться 18 грудня о 15 годині, пише прес-служба Закарпатської ОДА

Нагадаємо, у Мукачеві теж нещодавно встановили головну ялинку міста.

Фото Мukachevo.net

Коментарі

Е
Еколог

якби 40 років тому хоч одному йолопови прийшло в голову посадити на цьому місті ялинку , то лісний фонд зберіг би вже як мінімум 20-25 ялинок , а бюджет трохи грошенят , які можна було би використати на подарунки для дітей

У
Ужгородець

В цьому році в Ужгороді, на диво, поставили гарні й пишні ялинки по відношенню до попередніх років. Сподіваюсь їх не зіпсують картонними виробами школярів, хоч біля ОДА останні два роки ялинка прикрашається дійсно по-європейски.

Читайте також