Передсмертна записка Чечетова: "Думаю, так будет лучше для всех" (ФОТО, ВІДЕО)

8
3

Як вже повідомлялося, сьогодні в Києві загинув екс-регіонал і колишній нардеп Михайло Чечетов.

Згодом було виявлено передсмертну записку з словами "Я ухожу. Думаю, так будет лучше для всех. Огромное спасибо всем за поддержку. Простите и поймите меня правильно. М. Чечетов".

Пропонуємо переглянути відео з місця загибелі: 

Коментарі

Б
Бачі

Головні слова у передсмертній записці редакцією "Мукачево нет" "випадково" не помітили: "Нет никаких моральных сил дальше жить". Нехай всі теперішні політики задумаються над цими словами!!!!!

М
МЕДІУМ

ЦЕ ЙОГО ВИКИНУВ КУЧМА ІЗ ЗЯТЬКОМ,ЩОБ НЕ ПОВТОРИВ ТЕ,ЩО ЗАЯВЛЯВ НА ДОПИТІ В СБУ ПРО ТЕ,ЯК КУЧМАК ЗАСТАВЛЯВ ЙОГО, ЯК ГОЛОВУ ДЕРЖМАЙНА,ЗА БЕЗЦІНЬ ПЕРЕПИСУВАТИ ПРИВАБЛИВІ ПІДПРИЕМСТВА НА НОВОЯВЛЕНОГО ЗЯТЬКА.ТЕПЕР ЦЕЙ "БЛАГОДІЙНИК" ГОСТИТЬ "НА ШАРУ",Т.Е. ЗА НАШ РАХУНОК,ВЕСЬ СВІТ.НА НАРИ ІХ, ІНАКШЕ ГРІШ ВАМ ЦІНА,ПРОКУРОРИ!НЕ БУДЬТЕ ЯРЕМАМИ!

М
мефистофель

Первый пошел:следующие-Ефремов,Кивалов,Бойко,Шуфра,Колесников,Ахметов,АРБУЗОВ,АЗАРОВ,СЕМЬЯ В ПОЛНОМ СОСТАВЕ, КЛИМЕНКИ И ПРОЧЕЕ ВОРЬЕ,ВСЕГО ОКОЛО МИЛЬЙОНА ПРИСОСАВШИХСЯ К ПАРТИИ РЕГИОНОВ ,И БЕЗНАКАЗАННО ГРАБИВШИХ НАРОД ПОД ПРИКРЫТИЕМ ЗЕКА-РЕЦИДИВИСТА! ШОКИН,ПРОДОЛЖАЙ,НАРОД ТЕБЕ СКАЖЕТ ТО,ЧТО НИКОГДА НЕ СКАЖЕТ ПРОДАЖНОМУ ЯРЕМЕ.МЕНТ ПОГАНЫЙ!

Читайте також