Переговори в Мінську після паузи продовжилися

6
5

Проект документа, розроблений в ході зустрічі лідерів Росії, України, Німеччини та Франції в Мінську, переданий на розгляд "контактної групи", повідомляє джерело, близьке до ходу переговорів.

За підсумками зустрічі, яка тривала в Мінську більше півдоби, очікується підписання президентами Росії, Франції, України і канцлером ФРН документа з вирішення конфлікту в Донбасі.

Як повідомив РІА Новини джерело, близьке до переговорів, "нормандська четвірка" досягла величезного прогресу. За його словами, підсумковий документ погоджений на 80% і складається з більш ніж 10 пунктів. Після підписання учасниками саміту, документ направлять "контактній групі".

Переговори останньої проходять у комплексі "Дипсервіс Хол". У них беруть участь колишній президент України Леонід Кучма, спеціальний представник ОБСЄ Хайді Тальявіні, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, а також лідери так званих "ЛНР" і "ДНР" Ігор Плотницький та Олександр Захарченко.

Неофіційну інформацію з переговорів наводить видання The Telegraph. Відповідно до неї, Росія жадає, аби бойовики залишили собі завойовані території і наполягає, що в Україні немає ані її військових, ані техніки.

Україна хоче відновити контроль над кордоном, щоб припинити потік зброї та бойовиків із РФ, проте Росія вважає, що ключові точки кордону повинні контролювати терористи.

Також українська сторона може надати регіонам широку автономію.

Мукачево.net, фото Михайла Палінчака

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М
момент

Треба було в переговорну групу включити Кличка і одним його точним ударом була би ліквідована загроза третьої світової війни.

П
поміркованість

Для дуже войовничо налаштованих: якщо прогнозувати війну із залученням летальної зброї - то це сучасна війна з реактивними літаками, лазерною високоточною зброєю...у великих масштабах з обох боків ( це не партизани 45-ого). Які шанси на життя і у кого?

П
пенсіонер

ТЕРОРИСТА -ПУЙЛА ТРЕБА ЗАМОЧИТИ НА СОРТІРІ, А НЕ ДОМОВЛЯТИСЯ!!!

П
патріот

"НОРМАДСЬКА ЧЕТВІРКА" досягла великого прогресу!Як хуйло сказав, так і має бути.1)Залишити завойовану територію сепарам;2)Залишити кордон сепарам;3)Дати ДНР І ЛНР автономію.Цим документом може собі Порох лиш задницю втерти!ПУТЛЄР КРІМ МОВИ СИЛИ НІЧОГО НЕ ВИЗАЄ, І НЕ БУДЕ ВИЗНАВАТИ!ДАЛЬШЕ СЕПАРИ БУДУТЬ БОМБИТИ І ВБИВАТИ НАШИХ СОЛДАТ І МИРНИХ ЖИТЕЛІВ! ТРЕТЯ СВІТОВА ВІЙНА НЕМИНУЧА!!!

Читайте також