Перекриття маргіналами траси "Київ - Чоп" у с. Ракошино завершилося не розпочавшись

2
7

На оголошений так званим тарифним майданом мітинг люди не зійшлися за виключенням представників влади Мукачівщини та правоохоронців.

Ну і звісно ж головного організатора протестів Івана Данацка, який встановив палатку і очікував на учасників у тіні. Але місцеві жителі проігнорували заклик ораганізатора протестів вийти на мітинг, а тим паче блокувати трасу Київ - Чоп, як це було зроблено на початку серпня.

Простовбичивши трохи більше години організатори акції згорнули палатку і завершили мітинг.

Варто зауважити, що напередодні сільський голова Ракошина звернувся до місцевих мешканців із закликом не дослухатися до провокаторів та не брати участь у сумнівних акціях, а також звернувся до організаторів мітингу та правоохоронців із проханням забезпечити правопорядок і не допустити перекриття траси Київ - Чоп.

Mukachevo.net

Коментарі

9
907

данацко поклади си дома в будари вту розову палатку та й мітингуй кульо хочеш

ЗП
Зелений Пітьо

Проїхавшись по Україні цим літом - я зрадів тому що зрозумів що не один я такий - люто ненавиджу нашого президента і премєра. Це те що по справжному обєднує всіх українів із заходу на схід!!!!!!! повірте моїм словам, або проїдьтесь і переконайтесь. Хоч заспокоївся, так як думав що сам такий.

ДВ
для ввп

Хто органiзовував i фiнансував?

ПН
продаву на трасі

аде хотілам продати мало парадичок оби заробити пару гривнів та тоті СВОЛОТИ перекрили трасу.гроші не заробила бо машини не їхали а парадички заклялися

В
ввп

куда дивиться СБУ.тільки ідіот не розуміє хто це організовує та фінансує

В
Вангую

Нехай почекають до зими. По всiй UA будуть "Ракошини" з перекритими трасами.

1
123

Уважаемый Vjc! Слава Богу кислород нам дают, как известно, растения. Если бы было по-вашему - всех граждан Украины нужно бы ликвидировать... Подскажите, пожалуйста, из какой такой продвинуто-цивилизованной страны вы нами интересуетесь? Неужели у вас всё так идеально? Лично вы -идеальны? Если человек счастлив он и других осчастливит, поддержит, поможет. А если, простите, человек-дерьмо он что может?... Правильно поступили ракошинцы! Нужно добиваться своего имея голову на плечах. Их услышали и это главная цель. Молодцы!

Читайте також