Переможниця шоу "Розміши коміка" Лєра Мандзюк розповіла про свій "кар'єрний ріст"

22
2

Відома на Закарпатті гумористка в жанрі стендапу Валерія Мандзюк з Тячева, яка стала переможницею Різдвяного випуску гумористичної програми від 95 кварталу розповіла як починала свою робочу кар'єру. Ралі текст оригіналу опублікований на сторінці у Фейсбук.

Я переїхала в Мукачево 4 роки тому, першого вересня. В середині місяця я вже працювала. Промоутером, (роздавала листівки після пар). Мій труд оцінювався 15-ма грн/год. Потім перейшла на газети, бо там 18грн/год. А листівки віддавала колегам (як правило, тупим пациками, які заробляли на сигарети).

Потім мене попросили вийти хостесом, замінити дівчинку, яка не змогла. А то 35грн/год, на мінуточку. І робота легша. На відкритті магазину треба було зустрічати людей, посміхатися, угощати дітей чоколадами і бажати гарного дня. Ясне діло, на газети я вже вертатися не хотіла. Робила всьо, щоб мені дали ще таке замовлення. 35 грн на дорозі не валялися. І там я стикнулася з конкуренцією, яку представляли акули тої справи.

То були дівчата, які рік-два роздавали газети перед тим, як «вийти в люди». Золоті. Вони і досі там працюють. Плаття на два розміри менше (шо на фотці) зробило своє діло. Мене взяли хостесом. Прийшов новий рік і нові акції від кондитерських фірм і торгових марок.

Бажання заробити більше і хоть шось вчудити привело мене до рішення взяти дві замовлення ТМ конкурентів. +взяла з собою дівчинку, яку розраховували через мене. А це ще +5грн/год. Юля, пробач. Там мені стало скучно і я найшла ще одну дівчинку, яка працювала замість мене. Да да да. Ще +5 грн/год. Тобто я мала 10 грн/год не роблячи нич.

Некст крок - сигаретна движуха. Бачили біля кіосків дівчат, які питають: «Добрий день, а Ви курите?» Вот я і є та дєвочка. Місія бісити людей своїм існуванням найшла мене і там. Хостес по сигаретах 50 грн/год. Але мені було 17 і я напросилася з старшими тьотями і робила за 40.

Брала дві зміни - заробила більше всіх. І там началося конкретне харєво. Працювали на виїзді в Славську, на лижному курорті. Там я почала викупати, що чим про більші суми йде мова - тим більше брєда у відносинах між людьми. Пробивало бажання вернутися на листівок. Я б і зараз не проти. То прикольно. Так всьо почалося. To be continued...

Дивіться також:

Зеленський сміявся до сліз: Закарпатка виграла 50 000 гривень у «Розсміши коміка»

Переможниця шоу "Розміши коміка" Лєра Мандзюк презентувала власне ТБ-шоу

У Мукачеві відбулось перше Stand Up шоу

Коментарі

Р@
Рок @уй тобі у рот

Сам ти кончений членосос. Лера класна дівчина

Р
рок

КОНЧЕНА

Читайте також