Переможниця "танців із зірками" Санта Дімопулос похизувалася купальниками

19
4

Більшість із них гарячі та сексуальні.

Переможниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос практично всю зиму проводить на відпочинку, то Дубай, то Мальдіви. Фото знаменитості, зрозуміло, хвилюють мережу, але ще більше жіночу половину фоловерів Дімопулос хвилює, в якому купальнику Санта вирушила на відпочинок, щоб і собі купити схожий.

Санта нічого не приховує від фанаток - і сама постійно відповідає на запитання з приводу купальників: де купила і скільки вони коштували. Якщо потрібен конкретний бренд, шукайте позначку в мікроблозі Дімопулос.

Поки Дімопулос гріється на Мальдівах, ось топ-3 купальника Санти, які будуть актуальними також і в новому сезоні - і підійдуть до будь-якого типу фігури.

Коментарі

ДН
до нижнього

Тобі світять тільки гузиці Ромаріо і Алкашоні Майдауна в клубі "Голуба пікниця". Вони тут часто в коментах труться, скоро прайс розпишуть.

С
Сссуука

Прайс в студiю !

ДН
до нижнього русуна

Алканавте, ти вже сьогодні виконав своє звичне тренування трицепсу 200-грамовим погаром у наливайці?

Е
Естет

Не те , що перекачана бодіБІЛДА Матьковські. Любо очам і іншим частинам чоловічого тіла . Про жінок мовчими , ще ті завидниці . Природа , фізкультура (легка) , а не тяжкий спорт , здорове харчування , гени - основні компоненти краси та здоров'я людини.

Читайте також