Переможницю Євробачення-2010 мало не залишили у школі ще на рік

15
1

Гордість Німеччини - 19-річна Лєна Майер просто вражає своїми досягненнями.

Школярка встигла і в еротичному відео знятися, яке потім зі скандалом крутилося на каналі перед конкурсом, і в престижну музичну премію взяти.

Тільки одне не давалося Лєні - атестат зрілості. Іспити через конкурс "Євробачення-2010" Лєна пропустила. Не до цього їй було. Там зйомка, тут конкурс, запис альбому з Рибаком. Яка вже тут школа, коли така популярність звалилася!

Всі думали, що Лєна залишиться на другий рік. Стрес перед конкурсом, скандал в пресі через еротичне відео, пропуски в школі, - нічого не віщувало того, що Лєна отримає атестат.

Але, коли після перемоги Лєни в пресі написали, що дівчинка залишилася на другий рік, Німеччина вирішила допомогти Лєні. Адже вона зробила те, що ніхто не міг зробити за 28 років участі країни на конкурсі.

Як здавала Лєна іспити, вона не говорить. Про це з гордістю доповів міністр культури: Лена підтвердила свої знання і отримала атестат про закінчення школи.

"Вона склала іспити, і це її заслуга", - заявив міністр культури Бернд Альтхусманн.

Міністр особисто привітав Лєну з цією подією.

"Переможниця європейського конкурсу - звичайна учениця загальноосвітньої школи в Ганновері. Вона розумниця і красуня, і не залишилася на другий рік", - повідомив Альтхусманн.

Правда, про те, які бали отримала Олена, міністр не повідомив. Так, і це вже не головне. Важливо, що "дівчинка подорослішала".

Коментарі

S
safety

эххххх.а еще германия самая культурная страна мира.А ЧЕ ЕСЛИ ГРАЖДАНИ СТРАНЫ ВПОРНУХЕ В 17 ЛЕТ СНИМАЮТСЯ,И АТЕСТАТ НЕ ПОЛУЧАЮТ ЭТО ЧТО КУЛЬТУРА?СПЛОШНАЯ ПОЛИТИКА И ДЕНЬГИ А НЕ МУЗЫКА!

Читайте також