Переможці телешоу "Стань студентом"

7
0

ставатимуть студентами ЗакДУ

Цікавий спосіб поступити на навчання без додаткових іспитів до одного з університетів вигадали на Закарпатті. Дев’ять переможців телепрограми "Стань студентом" на державному обласному телеканалі "Тиса-1" будуть зараховані до Закарпатського державного університету без додаткових іспитів. Ця інтелектуально-конкурсна гра дає можливість випускникам закарпатських шкіл за допомогою власного розуму стати студентами цього університету задовго до вступних іспитів.

Гра проводиться у три етапи: спершу школа визначає гідного представника для участі в змаганні. Під час другого етапу конкурсанти виконують письмові тестові завдання. І нарешті тільки четверо найрозумніших учасників потрапляють до фіналу, телевізійна версія якого щонеділі транслюється в ефірі телеканалу «Тиса-1».

Дев’ятеро переможців вже отримали сертифікат на зарахування до ЗакДУ без вступних випробувань. Загалом же цього року скористалися шансом та перевірили свої знання близько 450 учнів з усіх регіонів Закарпатської області, повідомили у прес-службі Закарпатського державного університету.

Телевізійну програму «Стань студентом» вже четвертий рік поспіль проводить Закарпатський державний університет (ЗакДУ) за підтримки управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації та телеканалу «Тиса-1».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також