Переплутали? 2 гранати в Мукачеві вибухнули у дворі по сусідству до того, куди кидали гранати тиждень тому

8
8

Цю інформацію Mukachevo.net підтвердили як і мешканці вулиці Івана Франка неподалік від епіцентру нічного інциденту, так і правоохоронці, офіційно підтвердивши інформацію.

Отже, цієї ночі 2 гранати вибухнули у дворі, який розташований поруч із іншим двором на цій же вулиці, де рівно тиждень тому, 9 травня, також вибухнуло 2 гранати. В обох випадках – це були РГД-5.

Більше того, інциденти ідентичні: вночі невідомий або група невідомих жбурляє відразу 2 гранати на приватне подвір’я, і вибухівки здетоновують під фасадом будинку.

У мукачівській поліції не розголошують деталі слідства у обох справах, посилаючись на законодавство.

Але джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах уточнюють, що зловмисники, які жбурляли гранати тиждень тому, насправді тоді скоріш за все переплутали помешкання, і вирішили цієї ночі виправитися і вже поцілили, куди треба. Співрозмовник також уточнив, що справа дуже «мутна», оскільки ті, кому жбурляли гранати, не надто йдуть на контакт із слідством. Відтак, вкрай важко встановити дійсні мотиви тих, хто жбурляв гранату.

Коментарі

Й
Йоні

Сосіде , а чому тобі тот циганин виноватий? У тебе так очко бомбить- навірно він тебе розвів! Товди діагноз твій --- ЛОХ! Бо лем ЛОХ дасть себе розвести! Хотів бих відіти якбись товди кукарікав,кіби тобі оту гранату верли під двирі! Атипирь мій прогноз:м усора нигда не найдуть ко вто зробив(даже кіби вту РГД-шку верли їм у дежурку),бо для того треба свої Г узиці попуднимати і йти глядати тих отморозків! Тим більше є відео і всі прекрасно знавуть ко ото бив!Кіби того о ЛІНЯ закрили ще 2 роки тому, такої херні б несталося! Такшо сосіде другий раз не будь ЛОХОМ!

З
Зогер

Женю не дабався.

М
Мешканець

Подуріли метати гранати. Версь соби сашку под постіль

ДС
До сусіда

Хочь повісти ош ти сятий?

ДС
До сусіда

Нас уже 26 років розводять!!!!!! Чому ся не жалуешся у парламент? Лем туй знаеш писати? Розводь і Ти ко тобі не дае?

С
Сусід

Та тому циганоті так і треба, шкода ош му не у хижу кинули, вже давно треба би боло того розводілу за лабу подвісити, ош тулький народ розвів.

М
мукачево

Неудачніки-аматори метали. Газда лем рано увідів шо кось гранату метав у двір

М
мышо

а який смисл кидати гранати? Якшо машина і будинок непошкоджені

Читайте також