Перепустка, яку подарував своїй дівчині начальник патрульної поліції Львівщини, виявилася не дійсною

7
3

Перепустка з відео, яке шириться у соцмережах, втратила чинність ще два роки тому - заявили у Львівській міській раді.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що начальник патрульної поліції Львівщини подарував дівчині перепустку проїзду на авто на площу Ринок.

В Львівській міськраді зазначили, що перепустка такого типу, яку було показано на відео, вже не дійсна. Тому те, що було на відео, не дає права заїзду на площу Ринок.

"Це перепустка старого зразка, яка втратила чинність два роки тому. Тому що з березня 2021 року є нові бланки перепусток, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Однак, на підставі відео, яке опубліковане, ми оформили службове розслідування, і зараз з’ясовуємо, що це був за документ в ролику", - зазначила Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс»..

Зазначимо, що за такий подарунок коханій, начальника управління патрульної поліції у Львівській області Романа Пилипенка відсторонили від посади за те, що він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
Закарпатка

Хто має дійсну перепустку- покажіть людям для порівняння.

ДЗ
Дикий Захід в України

Бовдури, тупаки, брехачі, корупціонери, примітивщина, недоучки... нищать та роздирають Україну внутрі. І надумали ж... аж на таку версію щодо перепустки ????!!! Боже, Храни і Спаси Україну від ідіотів та дурнів, бо їх дуже й дуже багато у нас.

В
Вася

Зовсім людей за дебілів рахують. Могли б вигадати більш реалістичну відмазку.

Читайте також