Перерозподіл бюджетних коштів очікується на Закарпатті

7
0

За дорученням Президента України уряд готує зміни до Держбюджету, якими буде перерозподілено регіональні субвенції.

 

 Відтепер гроші розподілятимуть в кожну область за новими, справедливими критеріями, – на цьому Президент України Віктор Янукович наголосив у своєму виступі на відкритті десятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.
 
Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зауважив: питання розподілу коштів на соціально-економічний розвиток керівники областей обговорювали під час зустрічі з Віктором Януковичем:
 
– Президент запевнив, що він зупинить несправедливий розподіл грошей і саме пропозиції, які надійдуть від губернаторів, ляжуть в основу нових розрахунків. Всі голови облдержадміністрацій зійшлися на одній думці: розподіл грошей повинен відбуватися з розрахунку на одного громадянина України. Відповідно до того скільки громадян проживає в області, стільки й отримує регіон, – розповів Олександр Ледида. – Ми вже очікуємо на 22 мільйони гривень, а це майже 70% загальної суми державної допомоги нашому регіону.
 
Визначаємося і з об’єктами, на ремонт та добудову яких ці гроші використаємо. Це, зокрема, завершення робіт у хірургічному корпусі обласної лікарні ім.А.Новака, реконструкція будівлі обласного центру нейрохірургії та неврології, облаштування котельні в облмуздрамтеарті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також