Переселенці з Солотвина не задоволені якістю будівництва у Тереблі

31
2

Як повідомив Tyachiv.com.ua голова Громадського ресурсного центру смт Солотвино Михайло Токар, учора, 15 жовтня, близько 40 мешканців селища відвідали житловий квартал у Тереблі, куди їх збираються незабаром переселити з небезпечних зон карстових проваль.

Поїздка відбулася з ініціативи райдержадміністрації, тому людей супроводжував заступник голови РДА Василь Буга. Солотвинців хотіли переконати у тому, що будівельні роботи у мікрорайоні і справді – на завершальній стадії. Однак, побачивши реальний стан справ, більшість майбутніх переселенців були обурені, адже з часу їх останнього візиту сюди рік тому майже нічого не змінилося.

- Будівельники нам сказали, що за нинішніх темпів роботи до кінця року завершені не будуть, – розповідає Михайло Васильович.

Ми вирішили розпитати про враження одну з учасниць поїздки, яка попросила не розголошувати її ім’я.

– Не можу сказати, що мені не сподобалось те, що ми побачили, – каже жінка. – Майстри працюють, роботи потроху завершуються. Однак відколи ми були в Тереблі востаннє, мало що змінилося. Будинки гарні, але це не те, що ми чекали. Це швидше дачні, а не житлові будинки: міжквартирні перестінки зроблені з гіпсокартону, нема ні підвалу, ні комірчини, ні балкону. Обіцяють виділити 6 соток землі, то може хоч якийсь сарайчик можна буде збудувати. Але на питання, коли ж житло для нас буде готове, конкретної відповіді ми так і не почули. 

Наталія Маджара для Tyachiv.com.ua

Коментарі

Ч
читач

смішно дивитися на ці хороми .моглиб щось нормальне побудувати

1
12345

То такі коробки построїли, шо ужас, хотів бим поникати оби тот архітектор шо то придумав там пожив, прикинь те постіралисье після роботи труси, носки а повішати нігде даже балкона нема!!!

Читайте також