Переселенці зі Сходу: На блокпостах - наркомани і кримінал (ВІДЕО)

3
1

Про це йдеться у сюжеті журналіста Катерини Рибій в аналітично-інформаційному тижневику «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK.

Звуки перестрілок, встановлені «зенітки» на житлових будинках змушують мешканців Донбасу залишати рідні домівки, передає ZIK.

Щодня потяги, що курсують з Донецька і Маріуполя, привозять у Львів нових біженців. Уже зараз у Львівській області близько двох тисяч переселенців.

Пропонуємо переглянути історію сім’ї шахтаря Сергія Головка, якого змусили сепаратисти покинути рідний Красноармійськ на Донеччині.

Коментарі

O
orana

А чому цей мужлан не йде воювати? Бо у нього троє дітей? Чому наші хлопці мають замість нього здихати, замість тих виродків донбасят, а як жінка із Волині сама має виховувати 4 дітей, бол чоловік загинув під Волновахою. Чому вони сюди їдуть? Галичани отямтесь, ви приймаєте нащадків тих, хто ваших предків вбивав, хто вас усе життя зневажав. Ти подиви на виродків, їм тільки Львів подавай. Ви рятуєте це біосміття ціною життя власнихдітей,якщоце біосміття для дорожче за своїх справжніх співітчизників, то ви самівиродки і біосміття

Читайте також