Переслідування зі стріляниною на Закарпатті: усі подробиці (ФОТО)

21
7

Подія сталась ще 20 вересня, правоохоронці отримали повідомлення від мешканки смт. Воловець, яка розповіла про хуліганські дії групи людей.

Тоді, у головному управлінні національної поліції розповіли, що на місце прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що між 31-річним мешканцем села Гукливий та групою осіб стався конфлікт. Було застосовано зброю.

Ще до приїзду слідчо-оперативної групи на місце виїжджала група швидкого реагування, яка намагалась затримати порушників, які тікали на автомобілі Опель.

Під час затримання одне авто правоохоронців потрапило у ДТП. Коли на місце прибула допомога, то вони виявили двох затриманих громадян, ще двоє громадян, які чинили опір працівникам поліції, втекли.

Зброю вилучено та направлено на експертизу. Наразі 25-річний мешканець смт. Воловець та 30-річний мукачівець затримані у порядку статті 208 КПК України.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 статті 296 ККУ тобто хуліганство із застосуванням зброї.

Коментарі

П
Прокурор

Иване закрий писок

Ш
шумахер

їздити не знають, міцик новий розбили, о горе !!!

В
Вася

А як наказують за розбите авто? Начальник повинен звітувати громадськості. Фінансування здійснюється за рахунок податків громадян!

З
Золотко

Старі менти до пенсії тянули, тому і машини самі ремонтували.

И
Иван

На Ужгородській розтрощили наглухо, при в’їзді в Ужгород так само, в сторону Берегова залиті гриви наглухо коли в поворот не стались і таких епізодів багацько. Де ВБ дивиться не зрозуміло. Але це все дурниці. Світло, газ, податки піднімуть і вуаля - є гроші на ремонт автомобілів для імбіцилів. Раніше старі менти до кожного болтика берегли бо 5 точку рвали, а ці безтолкові одномісячні чудять на всі дві ноздрі. Не дуже афішували інфо коли спіймали поліцейське авто де нюхали біля автомобілістів. Скоренько красиво по тихому замяли. Це Україна дєтка...

ДП
До пол1ц11

Шановн1 вам якис осел дав права.... п1сля кожно1 погон1 -1 пол1цейске авто. Видно не на своэму авто 1здять, дятли

И
Иван

Цікаво що за леви такі в нас гірські водяться )

Читайте також