Переста порадив Ніколайчуку потоваришувати з Балогою

26
10

Напередодні в.о. ректора УжНУ разом з новообраними помічниками зустрічався з деканами факультетів і представниками профспілок.

Він розповів їм про свої перші кроки і наміри.  Згодом кожен з присутніх міг висловити свою думку.

Із влучним зауваженням до Ніколайчука звернувся декан стоматологічного факультету УжНУ Юрій Переста, він зазначив: « Троє наших колег є депутатами обласної ради, двоє керівниками серйозних комісій.

Якщо напередодні зустрічалися з губернатором Олександром Ледидою, то треба було б запросити й голову закарпатської облради Івана Балогу. Він позитивно ставиться до нового в.о. ректора, як до науковця.

Також є розуміння більшості обласної ради у потребі допомагати університету.  Тільки через спеціальні програми і тільки через більшість можна вирішити фінансові проблеми університету. Треба запросити пана Балогу на зустріч, аби він прийшов і поспілкувався з нами ». 

До слова, звернення це прозвучало після вступного слова пана Ніколайчука, у якому він кілька разів зазначив, що не підкоряється жодній політичній силі, і не дозволить, аби університет став частиною політичних баталій. 

Коментарі

Н
Неймар

Побачимо з нового керівництва хто що зробить)то факт шо матеріально-технічний жалісний особливо гуртожитки.

С
Студент

Як Балоги допомагають вузу добре видно з його матеріального стану в останні роки. Одні розмови, бо хлопці лим гроші відмивають з бюджету та роблять собі рекламу, особенно тепир перед виборами. Побзирайте Мстудіо, аж тошнить - на динь перемоги, на випускні, проводи вівчарів і т.д. роздають капусту лим би влізти до ВР і никого не цікавить, звідки ці гриоші, ведь декларують копійки. Одним словом _ БАРДАК, дурять людей як самі хочуть, тому так нам і треба.

Н
Неймар

хочеш добре жити-знай і крутитись!так і пан Переста.йому створити новий факультет помогли Балоги.вот він і з ними дружить.а на рахунок СДПУо то всім ясно що их ера давним-давно закінчилось.те що Ю.Ю. Пропонує подружити з Іван Івановичем це правильно.він же голова облради.такий самий керівник за масштабом як і пан Ледида.

ВЗ
вуйко з полонини

Юрко Переста здав вшитких СДЕКУВ,тай свого покойного Батька,тай Сестричку ,СУККА УН тай Предатель

У
У

Слухайте, вам всім не пофіг?

ЗР
Закарпатський регіональний центр зайнятості

Оголошення!!! Шановні співробітники УжНУ! Закарпатський регіональний центр зайнятості щиро співчуває вам у звязку із прогнозованою втратою постійного місця роботи, але наголошує, що не залишить вас наодинці з лихом. І у звязку із цим інформуємо вас про наявність вільних робочих місць в Ужгороді (станом на 10.05.2012) за посиланням http://www.dcz.gov.ua/zak/control/uk/publish/article?art_id=19816&cat_id=5764 З надією про подальшу співпрацю, Інформаційна служба Центру

2
231

Дуже дивна і цинічна позиція Перести. Він вже забув, хто "загнав" у могилу його батька, після скандальних мукачівських виборів, коли на мера балотувався Балога.

В
Василько

Не вын сам у гузицю ся запхав родичка його тоже самое зробила СДПУ обрызана

ДМ
До макса

Чуєш макс та офіцінський на фотці на сайті з значком СДПУ, а ти ще щось розказуєш?

М
маск

А Переста бачу не забуває про свого покровителя ніколи. Якщо Ніколайчку заявляє про непричетність до політичних сил, то Переста є справжнім прикладом того, що могло б відбутись якби ректором став Переста або інші сподвижники ЄЦ - відразу б пропонували всім працівникам УжНУ познайомитись з Балогою на зібранні трудового колективу університету, а потім вступити до ЄЦ.

Читайте також