Перестало битися серце колишнього голови Закарпатської ОДА Сергія Устича

20
25

Про смерть відомого українського політичного і державного діяча, дипломата, повідомив у мережі Facebook Олександр Білак.

Зі слів Олександра Білака, Сергій Іванович відійшов у вічність сьогодні, 7 лютого, після декількох хірургічних операцій і тривалого лікування.

Зазначимо, що Сергій Устич родом з Іршавщини — с. Загаття.

З 1990 по 1994 — працює в органах державної влади, перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

У 1994—1996 — Голова Ради Карпатського Єврорегіону.

З 1994 по 03.09.1996 — Народний депутат України 2 скликання. Обраний Іршавський виборчий округ N 171 Закарпаття.

З 10.07.1995 по 05.05.1999 — Голова Закарпатської обласної державної адміністрації.

З 1998 по 1999 обіймав посаду постійного представника від губернаторів і мерів України в Конгресі регіональних і місцевих влад Ради Європи в Страсбурзі.

З 02.08.1999 по 27.05.2004 — Надзвичайний та Повноважний Посол України в Чехії.

З 27.05.2004 по 21.06.2005 — Надзвичайний та Повноважний Посол України в Словаччині.

По завершенні дипломатичної місії Сергій Іванович повернувся до рідного університету. Він перший і єдиний на Закарпатті доктор соціології, професор, завідувач кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій УжНУ

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття родині та близьким покійного.

Коментарі

БІ
Борзому і боягузу бидлові "До олега"

Тварь кончена й ублюдку трусливий. Такись ми і не перезвонив, а я так хотів ся из тобов, дебіляко, віч на віч зустріти, обих ся переконав, який ти фраєр. Штоб ти, сучаро, убідився,хто ж такий був Устич, пропонуву тобі, бидляко кончений, подивитися на сайті Свіжі новини Закарпаття публікацію "Закарпаття прощалося із Сергієм Устичем". Відео. Переконаний што, як ти здохнеш, кроме пару алкашів і циган, нихто до тя на похорони не прийде, бо ти був паскуда і залишишся ним до конца.

ДТ
До того што дуже борзий, а іменно "До олег"

Переконався, що ти паскуда та і ще й великий сикун. Без надобности лялякати вмієш, а якщо треба конкретно, то ти - в кусти. Оце ж ти такий хоробрий болван!

ДТ
До того што дуже борзий, а іменно "До олег

Та чому ми не телефонуєш? Дуже хочу ся з тобов, падло, зустріти і побзерати на твою противнющу, дебільну і вонючу рожу.. Увидиме на штось валовшен і який із тебе фраєр.

ДЩ
До ще мало

Молодець. Хоч один написав правду. Всі інші лиш би пропіаритись.

ЩМ
ще мало

Поступками і ділами треба заслужити уваженіє, а уваженія чиновнику, бо він чиновнік то є пущоє од усього пущого. І каждий чинуш має розуміти, шо то не його уважавуть, а чин його, а без того чина - пустяк і звати го нияк. Кіть Кірпу лишити усіх званій і усіх чинів - то од того він не перестане боти Кірпою. На похорон треба ходити оби попрощатися з людиною і задуматися про жизнь і шо чоловік позад себе лишив., а не іти оби стадо побольше було і оби пак його родичі до тебе прийшли. А ще ліпше оби після тебе люди ходили і радувалися тому, шо ти при жизні посадив найдовшу липову алею, а не лем на время похорона про тебе помнили. Каждий получить шо заслужив

Д1
До 17.58

Дуже шкода, що на Україні не народився Сталін. За то не має ніякого порядку. Один бардак і безнаказаність. Всьо можна купити за гроші, окрім здоров'я та совісті.

ДН
до нижньої марги 17-47

і срати вам на всю вашу гуканську вонючу злодійську файту,за ним ся пакуйте усі,земля буде чистіша

ДН
до нижньої марги 17-47

ти точно таке гавно й ворюга.як тот,кого будуть у кафедральному соборі..нє,правильніше,чорти у пеклі в смолі варити..за то шо натворив при життю.се був перший злодій на закарпатті..основний..скільки лісу похерив,скільки лівака попродавав..закрий свою вонючу пащу,родичу недоє6аний...люди мають очі..так як балогам з федівами услід харкають,так харкали й за сим жуликом

Д1
до 16:59:

Тудом? Ти мені рот не закривай і вообще никому не закривай. Ти ко такий щоб рот закривати? Крадете од жебраків послідньоє і пенсіонери дохнуть уд голоду на 2 тисячки - сидіть тихенько і плачте єден за другим. Радуйтеся шо роками людей морете, а ті вам нич не можуть повісти. Убість знав, шо то сталіни і леніни то всьо зробили, шо люди на генетичному рівні ся боять, бо на Колиму отправляли пожити рік-два вать розстрел без суда і слідства. Голодомор напомнити? А сталінам і ленінам служили комунішти подлі. Тепер неборе другоє время і нико не буде позерати які у тебе званія і награди при розкраденій і обнищалій при вас країні. Любий дітвак ти у очі плюне.

Д1
до 17:58

розслабся. Всьо стало на міста. Чотко видно ко є ко і они єден другого достойні. до 16:59: Ти знаєш кілько народа ревали за сталіном? Кось од радості, а кось уд страха. Многі канешно от сожаленія, но жаліти треба боло їх. Про мертвих говорити мош і даже треба. Брехати не треба ни про живих ни про покойників.

С
Справедливий

Старші люди , всі як один , говорять , що цей Устич був ще тоц ВОРЮГА . І більше кажуть , але то не для слабких вух .

ТЧ
Тому чудаку што писав до НИЖНЬОЇ МАРГИ

Марго і болване! Якшто хочся ізо мнов зустріти і ближче ся познайомити, то зателефонуй ми на номер 0665178374. Звуть мене Андрій. Ми ся можеме договорити про час і місце зустрічі. Увижу якийись враєр. Чекаву із нетерпінням твого звонка.

В"
Відповідь "До нижньої марги"

Звідки у тебе, чудаку необтесаний, стільки ненависті до людей? Ти майже більше часу перебував у місцях позбавлення волі. Це видно із твох висловлювань Майжень тя мати покинула в дитинстві, а замість неї воспитували тя вовчиці. Правда? Щодо того, на чий гріб будуть сцяти, то на твій точно я прийду ще й посрати, бо ти іншого не заслужив. Щоб переконатися хто ж був Устич і яка ж йому шана та повага, сходи, придурку, на його похорони, що відбудуться в понеділок, 10-го лютого в 14.00 год. за кивським часом в Хрестоводвиженському кафедральному Соборі міста Ужгорода. Тоді почуєш, хто він такий. А як ти подохнеш, то прийде тя проважати кілька п'яниць та й таких придурків і болванів із полонини, як ТИ! Нарешті, нелюде, вгомонися, або візьми вірьовку і повішся. Так буде краще.

М
мукачівець

коли уже туй федіва так увидиме

ДВ
До всіх

Хлопці! Перестаньте ображати один одного. Відносно покійників, хто б це не був, то це дуже не етично і безкультурно та підло робити різні висловлювання щодо них. Нехай вони спочивають з миром, а судити їх за гріхи буде Всевишній, а не хтось інший.

ДН
до нижньої марги

шо маржино,пердак горить?отиць шо не устиг накрасти.та ти устигнеш?кради суко,кониць ти буде єден,пси на тя стяти будуть,жулику загатьський..

ДЗ
До закарпатець bидлу 08.02.2020 14:46

Ти, сучаро, і в лапті не годишся покійному. Він був людиною з великої букви та й освічений, а не як ти із 3-ма класами церковно-прихолдської школи. До речі, подонку неошколований! Твої батьки теж жили і працювали при комуняцький владі, як ти, падло, висловлюєшся. Виходить, що всі, хто жив у минулому столітті - погані, лиш ти, тварюко неошколована, занадто порядний. Оце й видно із твоєї писанини. Переконаний, що ти, гаде повзючий, точно проживаєш на полонині, де окрім вовків людська нога не ступала. Тобі ж там між ними і місце й там надалі залишайся проживати, бо ти прибув із джунглів!

ЗB
Закарпатець bидлу 08.02.2020 14:46

Безумовно твоя писанина свідчить що ти лайно повне. А судячи з твого сленгу виховувався десь на полонині разом з вівцями. Ось і не дивуюся, що у комуняки такі діти...вчись било культурі, бо судячи з прочитаного поки твій нянько обкрадав народ у комуняцькі часи та вівіці пас. ДО РЕЧІ він що почав працювати ЛИШЕ з 1990 року???....АААААААААААА!!! ..то ж були комуняцькі часи та й мабуть ГАНЬБА ПРО ЦЕ писати що покійний "рулив" у комуняцькій шкурі????

В"
Відповідь "до нижньої марги " від читача

Тебе сволото, кончена, одна марга тя склепала, а друга - дурного й неошколованого народила, Воліла тя мати, такого маргу як ти, висцяти в жаливу. Видно што ти безкультурний ідіот і подонок і до того ж неук безсоромний. Хто ж тобі, паскудо дебільна, дав право принижувати честь і гідлність незнайомих людей? Майжень, коли діти такого возрасту як ти, отелепню, ходили до школи і дерзали ази науки, ти подонку, бігав кругом школи і заважав їм навчатися. Бездаре й неуку! Хочу тобі, скотино, наголосити, што покійний Сергій Іванович Устич нигда не був мені родичом, як ти, дурепо, вважаєш. Він даже не з того што я району. Рекомендуву ти найближчим часом сходити у берегівський коргаз і трохи в ньому полічитися. А якштось не валовшен говорити приємноє, то ліпше засунь свій язик матери в гузицю. Понявись, скотино!

Ч
Читач

Хай спочиває з миром. На що хворів і де лікувався, невже не було фахової допомоги?

З
Закарпатець

Хай спочиває. На одного комуняцького злодія стало менше, тепер його справу по розкраданню продовжать діти...

ДН
до нижньої марги

ти майже родич сього..шо нич не робив ,лиш КРАВ КРАВ І КРАВ

ДО
До олег

Нехай спочиває з миром. Видно, що дописувач до олег втратив всякі людські цінності. У нього не має поваги ні до кого, навіть до мертвих. Дуже боляче і соромно за таких людей. Нині покійний Сергій Іванович Устич дуже багато зробив, як для Закарпаття, так і для України, за що має ряд державних нагород, про які сьогодні не варто говорити. Звертаюся "до олег". Треба найближчим часом навчитися культури поведінки і мати людське співчуття до будь-кого, а якщо не маєш цих якостей, то краще помовчи!

ДО
до Олег

чому? Що він зробив? Багато посад і жодної заслуги. Банально для прикладу - всі знають хто такий Кірпа і що він зробив, а це хто? А ще гірше — спати, спати І спати на волі, І заснути навік-віки, І сліду не кинуть Ніякого, однаково, Чи жив, чи загинув!

О
Олег

Хай земля буде пухом...

Читайте також