Переваги настінних світильників бра від Brille

8
0

Такий різновид настінних світильників, як бра, завжди був популярним, та й зараз користується неабиякою популярністю – в першу чергу через свою практичність, стильність та можливість створити в оселі різноманітні сценарії освітлення.

Використовується бра настінний світильник для найрізноманітніших цілей, зокрема, дозволяє:

  • Підкреслити пучком світла конкретну зону оселі, або ж якийсь предмет декору – картини, дзеркала тощо;
  • Створити оптимальні умови для читання, наприклад, у ліжку;
  • Прикрасити дизайн інтер’єру приміщення, значно посиливши його ефект;
  • Частково чи повністю замінити люстру в маленьких приміщення чи кімнатах з низькою стелею;
  • Забезпечити додаткове локальне освітлення в домі, приміром, на сходах.

Основні «плюси» світильників бра

Хоча настінних світильників існує сила-силенна, проте саме бра по-особливому вирізняються з-поміж усіх доступних варіантів. По-перше, вони абсолютно універсальні, тобто ідеально підходять для будь-якої частини дому – вітальні, спальні, ванни і т.д. По-друге, бра дозволяють вільно направляти світло в потрібному напрямку. По-третє, завдяки компактній конструкції та незначній вазі, їх легко монтувати навіть на стінах з гіпсокартону, вони не мішатимуть в компактних приміщеннях.

Крім того, важливо підкреслити їх економне енергоспоживання, просту заміну лампи та зручне вмикання вимикання. Саме тому бра – найкращий вибір для приліжкової та читальної зон.

Разом з тим варто відзначити і доволі широкий асортимент світильників бра, котрі відрізняються як зовнішнім виглядом, так і матеріалом виготовлення. Таким чином кожен може підібрати свій ідеальний варіант, що відповідатиме конкретним вимогам і вподобанням.

Одразу ж звернемо увагу, що перш ніж обирати бра, варто попередньо обдумати орієнтовне місце розташування світильника на стіні і, відповідно, прокласти проводку до потрібного місця (щоб дроти потім не звисали).

Де придбати якісні бра?

Якщо ви вирішили придбати настінні світильники бра для спальні чи вітальні, важливо правильно обрати торгову точку, де, власне, і здійснюватимете відповідну покупку. Одним з провідних гравців на ринку освітлювальної продукції є інтернет-магазин Brille, на сайті якого представлено чималий вибір товарів найвищої якості, зокрема, і сучасні бра:

  • Для житлових приміщень, офісів, закладів громадського харчування;
  • З накладним та вбудованим способом монтажу;
  • З можливістю змінювати напрямок освітлення (споти);
  • Різноманітного зовнішнього оформлення та кількістю лампочок (світлодіодів).

Брілле пропонує тільки надійну та якісну освітлювальну техніку за максимально вигідними цінами. Всі товари мають гарантію, їх легко замовити як в режимі «онлайн» (з доставкою по Україні), так і купити в оффлайн магазинах (мережа нараховує 25 торгових точок).

Обираючи світильники Brille, ви обираєте європейську якість, надійність та сучасний стиль.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також