Переваги використання фірмових худі

12
0

Для друку корпоративної символіки найкраще підходить зручний та практичний одяг, який носять щодня.

Худі пасує не тільки до спортивного, а й повсякденного стилю — його із задоволенням купують дорослі жінки й чоловіки, а також діти.


Для компаній, які тільки виходять на ринок і хочуть виділити себе серед конкурентів, важливо мати власну брендовану продукцію. Слід замовити не тільки футболки, а й худі з логотипом, щоби пропонувати покупцям різноманітний товар. Це найкращий спосіб зарекомендувати себе як відповідальну організацію.

Як наносять зображення на світшоти, толстовки та худі

Щоб отримати якісний та довговічний малюнок, у компанії VIP-Print використовують інноваційне японське та європейське обладнання. Найшвидшою методикою є термоперенесення, його вибирають, коли потрібно оперативно отримати великий тираж. Знадобиться всього 30 секунд для нанесення принта, проте надалі виріб потребує прання тільки в делікатному режимі.

Коли потрібно надрукувати текст або фотографію, вибирають пряму цифрову технологію. Готовий виріб також потребує дбайливого ставлення, а саме прання в холодній воді без відбілювача та з невеликою кількістю порошку. Коли важливі виняткова довговічність і якість, використовують термоплівку флекс або флок. Принт, отриманий таким способом, виходить екологічним і дуже довго радує око.

Навіщо замовляти худі з логотипом

Брендований одяг можна використовувати по-різному. Ця частина дрес-коду співробітників на кожен день або під час проведення масових акцій, презентацій. Таким способом вони привертають до себе увагу потенційних клієнтів і партнерів.

Переваги худі й толстовок із логотипом наступні:

  • створення цілісного позитивного образу компанії на точці продажу або в торговельній залі;
  • популяризація бренду — так клієнт ніколи не сплутає компанію з її конкурентами;
  • підвищення лояльності цільової аудиторії — за допомогою фірмового одягу співробітники транслюють цінності бренду.

Замовити нанесення на одяг будь-яких малюнків та лого зручно в компанії «ВІП Принт».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також