Переваги змішувачів прихованого монтажу

23
0

Вбудовані змішувачі на сьогоднішній день дуже популярні. Далі поговоримо, чому саме відрізняються такі вироби від звичайних і розповімо про їх переваги.

Набори для душу прихованого монтажу можна замовити в інтернет-магазині або будь-якій інший точці продажу сантехніки.

Змішувач - це внутрішній устрій, який з'єднує потоки холодної і гарячої води. Також за допомогою змішувачів можна регулювати потік або температуру води. Звичайні змішувачі дуже масивні, навіть якщо ми будемо розглядати мінімалістичні моделі. Вбудований змішувач отримав свою назву за рахунок того, що всі комунікації заховані в стіну, тобто вбудовані всередині, а не на поверхні, як у попереднього варіанту.

Таким чином ми бачимо змішувач не в його звичному вигляді, а тільки його функціональні частини. Всі інші частини приховані від користувача. Саме тому обладнання називається змішувач прихованого монтажу. Отже, за змішування води відповідає внутрішня частина, яка має досить великі розміри. Для того щоб приховати всі ці комунікації необхідно зробити отвір в стіні на 8 см. Якщо ви робите ремонт в просторому санвузлі, то проблем з вбудованим змішувачем не виникне.

Критичною може здатися невелика площа ванної кімнати. Але якщо ви запланували підвісну сантехніку в проекті, враховуючи відступ від чорнової стіни на 10 см, в такому випадку зможете вмістити блок змішувача прихованого монтажу.

Особливості

  • Підтримує заданий температурний режим. Як правило всі термостатичні змішувачі мають вбудований тип монтажу. Змішувач традиційної моделі не зможе подавати таку воду. Термостатичні змішувачі працюють з попередньо встановленою температурою але в будь-який момент можна змінити.
  • Поєднує зручність і естетичні якості. Компактний, запобігає травм особливо в невеликих приміщеннях. Встановити всі елементи вбудованого змішувача ви можете на будь-якому рівні. Візуально робить простір "легше". Відсутність додаткових виступів у ванній кімнаті зазвичай "навантажує" загальний вигляд. Тим, хто цінує лаконічність і стриманість в стилі, такий вид змішувачів - ідеальний варіант.
  • Економія місця в маленькій ванній. Дійсно, в приміщенні буде більше простору, і візуально кімната буде здаватися не захаращеною. Менше проблем з прибиранням. Багатьом відомо, що накип від неякісної води дуже важко змивати з сантехніки. Саме тому вам необхідно чистити тільки ті елементи, видимі на поверхні.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також