Перевізник нелегалів, які потрапили у Словаччину із Закарпаття, отримав 56 місяців ув'язнення (ФОТО)

17
0

У вівторок крайовий суд м. Кошице (Словаччина) розглянув справу щодо перевізника нелегальних мігрантів 46-річного Марека С.

До цього районний суд у Міхаловце визнав його винним, але обвинувачений вирок оскаржив і справу передали до районного суду.

Марека було затримано минулого року у травні разом з 17 нелегальними мігрантами з В'єтнаму. Мікроавтобус Mercedes Benz був спеціально адаптований для транспортування багатьох людей, у салоні були зняті пасажирські сидіння.

В'єтнамці перетнули українсько-словацький кордон у невідомому місці, також невідома особа провела їх до місцевості в районі Собранце. Там вони сіли до транспортного засобу, який повіз їх у бік Кошицею.

Однак незадовго до півночі "Мерседес" було зупинено поліцією на АЗС "Словнафт" у Міхаловце.

Мігранти опинилися в поліції, Марек у своїй камері. Тоді суд затримав його під вартою. Він отримав 56 місяців ув'язнення.

Під час слідства з'ясувалося, що водій перевозив загалом 29 нелегалів, однак інша партія була спрямована іншим шляхом. Сам він стверджує, що нічого не знав про людей, яких перевозить і був просто найнятий невідомими особами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також