Перевізники Мукачева скаржаться на нерентабельність рейсів

6
4

Як розповідає Мукачівська міська рада, саме через нерентабельний тариф, перевізники відмовляються від маршрутів.

Зазначається, що через цю проблему автобуси не їздять по 4 маршрутам: маршрут №1 ЗЗМАФ – вул. Свято-Михайлівська, №6 вул. Митрополита Володимира – Залізничний вокзал, №13 вул. Гойди Юрія – вул. Тімірязєва Климента та №18 вул. Окружна – вул. Росвигівська. При чому на останніх трьох перевізники розірвали договори.

В асоціації перевізників міста Мукачева зазначають, що на встановлення тарифів впливає багато факторів - підвищення заробітних плат , вартість паливо-мастильних матеріалів. Однак з того часу як ціни на паливо, мастильні матеріали, шини, акумулятори, амортизацію автобусів, техобслуговування та інші витрати зросли - тариф не переглядали.

"До прикладу, якщо раніше вартість нового автобуса становила близько 500 000 гривень то зараз більше 2 000 000. Кажуть - опинилися в край скрутному становищі, працюють у збиток адже того що заробляють не вистачає навіть щоб покривати усі витрати. Тож наразі ініціювали чергове підняття ціни у маршрутках, - йдеться у повідомленні міської ради.

У міськраді додають, що за сьогоднішніми цінами вартість проїзду мала б становити дев’ять з копійками гривень, однак для того аби перевізники протрималися хоча б на плаву ціна на проїзд повинна зрости мінімум на дві-три гривні - кажуть в асоціації перевізників міста Мукачева, бо нинішня ціна у п’ять гривень – нерентабельна. З відповідною пропозицію вже звернулися до Мукачівської міської ради.

Коментарі

М
Мешканець

І знов модерують критику наша верхівка не виносить

М
Мешканець

Уроди і зрада їх підтримаю. А люди перебьються терпіть і мовчіть!

А
Авто

Та закривайте свої перевізні фірми.Нико банувати не буде.Бариги,хочете обогатитися на людях в тисячі разів.Свої будари-маршрутки не ремонтуєте,возите люди,як скот і наражаєте на небезпеку.Шофери просто невоспитані мерзоти(не всі). Техталони куплені у Дьордя без проходження техосмотра бо там його вообще ніє. Вообщем треба державне регулювання цін для цих бариг!

Б
Бамбей

Най ідуть на###й... будеме пішки ходити. Вариш не великий

Читайте також