Перевізники Мукачева вважають, що проїзд у маршрутках має коштувати щонайменше 2,50 грн.

11
8

У п'ятницю, 25 квітня, пише газета Наша Справа, у міськвиконкомі розглядали звернення Асоціації перевізників Мукачева, які пропонували підняти тарифи на перевезення у маршрутних таксі.

З першим стрибком долара, а, відповідно, і цін на пальне, перевізники написали обгрунтування тарифу у 2.50 грн. Але ціни продовжували рости, і останній запропонований тариф виріс до 3,47 грн. Економісти міськвиконкому повважали окремі пункти формування тарифів завищеними, такими, що Антимонопольний комітет просто не пропустить. Усі однозначно погодилися - щоб рятувати галузь пасажироперевезень, тарифи необхідно підняти. Почались дебати стосовно вартості проїзду - 2.50 чи 3.00. Головуючий на засіданні Ернест Нусер запропонував вислухати представників громади.

Зокрема, координатор Народної Ради Мукачева Юрій Кравчук прокоментував: "До нас зверталися перевізники з цим питанням, і висновок однозначний – тарифи треба підіймати. З такими цінами на пальне, і такою кількістю пільговиків, що їздять безкоштовно, перевізники працюють у збиток. З іншого боку, якщо ми піднімемо ціну до 3.50, пасажири пересядуть у таксі. З іншого боку, закінчаться вибори, закінчиться напружена ситуація на кордонах, стабілізується і долар, відповідно і впадуть ціни на пальне. Треба підняти до 2.50, і повернутись до обговорення через 3-4 місяця. Якщо ціни на пальне не впадуть, треба буде знову коригувати тарифи до економічно обгрунтованих". Присутні зійшлися на тарифі 2.50, який має бути винесений у вівторок виконкомом на публічне обговорення. 

Коментарі

ДВ
До вам не ганьба

Молодець,добре пишеш. Там мають бізнесмени розбиратися,а не довговолосі нероби

ВН
Вам не ганьба?

Юре! Ти яке право маєш із своєю бандою яку ніхто не уповноважував і ніяких мандатів не давав на право когось представляти ціни встановлювати????? Хто ви? Від імені кого говорите? Ти собачу будку не побудував за своє життя і ті хто з тобою ходять також ! Шарікови. Швондєри ходять і командують людьми які себе самі зробили і побудували свій бізнес. Бізнесмени, вам не гаьба? Хто вами командує???? Людина яка не платить за електроенергію? Людина яка ходить з немитим волосям по три місяці? Людина яка в одному цурі уже два місяці ходить? А з ним такі самі бомжі! Ти Юра веди свою банду і блокуйте фірми які топливо продають, Блокуйте тих хто довів до цього! Їдьте в Київ на Майдан!!!! Спитайте тих хто торгує пальним і запчастинами до автомобілів! Тих хто підняв ціни на все це! А не людей які і так людей возять мало не безкоштовно. Ідіоти!

Й
йоушко

ДЖОЗЕППЕ .у цілому світі такий цирк, кіть раз ціни на шось піднімуть, бо мусять інакше хана ,годен ісь чекати поки упадуть.

ДС
Джузеппе Сульфаро

Шось я не памятаю щоб в нас хоть один раз ціни впали або хоч якось стабілізувалися...

3
333

Колорадські свастики не Юрина робота?

3
333

Економісти міськвиконкому повважали окремі пункти формування тарифів завищеними, такими, що Антимонопольний комітет просто не пропустить. Усі однозначно погодилися - щоб рятувати галузь пасажироперевезень, тарифи необхідно підняти. Почались дебати стосовно вартості проїзду - 2.50 чи 3.00. Дурдом ВЕСЕЛКА. Комітет не пропустить але піднімати будемо.

3
333

... і здали в дурку.

3
333

Таке враження, що путлера пов'язали. Свої-ж.

Читайте також