Перевізники вже хочуть возити ужгородців в маршрутках за 5 гривень

15
11

Однак, ця ціна поки не узгоджена. Тільки наступного вівторка в Ужгороді влада озвучить якою буде нова ціна на проїзд в маршрутках.

 Про це сьогодні, 5 березня, повідомив заступник мера Ужгорода Ярослав Шафар на нараді з питань про перевезення та підвищення тарифів.

«На сьогодні вже є 5 пакетів зібраних документів, які тепер перевіряються у економічному відділі міськради. На жаль, немає єдиної схеми, за якою перевізники рахують вартість квитка, тому на сьогодні є різні пропозиції нової ціни. Наступного вівторка ми будемо готові повідомити яка цифра є економічно обгрунтованою», - каже заступник міського голови Ярослав Шафар.

Між іншим, сьогодні перевізники запропонували нову, на їх погляд рентабельну, ціну – 5 гривень.

Мукачево.net

Коментарі

ДН
до нрпеареа

Зрівняв слона з мухою)) Попробую пояснити: беремо ставимо маршрутку по 3 гривні з Зняцево до Дубровки. Питання чи окупиться? Правильно не окупиться. Вроді кілометраж менший, а не окупиться, чому не окупиться тому що населення менше. Приблизно якщо в Ужгороді 5км шляху проїдуть 50 людей по 3грн, то в Києві 5км шляху проїдуть 150 людей - різниця велика. Скільки у нас коштує білет Ужгород - Середнє? Ціна 10грн., тепер може й більше. Скільки людей їдуть до Середнього? В Києві маршрут №220 проїжджає 20км, ціна 6грн. Скільки людей їдуть по цьому маршруті? У великих містах ціна на проїзд все має бути меньша. А якщо більше наприклад Харків - це обдираловка.

Г
гуцул

На козах скоро возитися будете!

Н
нрпеареа

В Києві половина маршруток, і то дешевші, ніж в Ужгороді. А різниця у відстані все-таки суттєва. Просто грошей намагаються більше зрубити

$
$$

Один бакс и крепка.

КК
капитан какао

Купив вже соби вельбан, маршрутки то якийсь мрак

У
Ужгородка

Це щоб ціна 4,5 солодшою виглядала, і всі не так за 4,5 кричали.

У
ужгородець

в Києві лише нещодавно перейшли на 3 гривні, а там і відстані більші та й парк автобусів кращий. А наші крахобори разом із Шафарем і Погореловим за відкат ще й 6 гривень поставлять. Су...ки. А потім будуть хотіти щоб народ їх обирав. І найгірше у цьому всьому, що пійдуть за 200 грн виберуть і будуть вони знову працювати не на людей, а на бариг.

У
Ужгородці

Треба зробити проїзд 5 гривень але не підвищувати хоча б до вересня 2015 року.

Г
гуцул

всі на біціглі!!! маршрутчики най гній в свому хламі возят і сосут......

/
///

пересідайте всі на біціглі , буде вам щастя

1
123

Нiшто ся возити треба пiшком ходити здоровiшi будеме!!!!А iхнi моторы най поиржавiвуть!!!

Читайте також