Періс Гілтон планує зняти реаліті-шоу на Закарпатті

6
10

Як повідомляє LifeStyle 24, після завершення угоди по придбанні "Деренівської Купелі" відома "шоувумен" зніме реаліті-шоу.

Так, Гілтон планує провести зйомки реаліті-шоу у комплексі, яке планують транслювати на одній із міжнародних стримінгових платформ. Наразі йдуть заключні перемовини між представниками Гілтон та власниками комплексу "Деревінська Купель".

За інформацією порталу, зараз йде масштабне будівництво всіх вищезазначених локацій. Періс розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомку нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ. У квітні в "Деренівській Купелі" починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки реаліті-шоу стартували саме в цей момент.

Коментарі

Ф
ф

ШВАРЦЕНЕГЕР ГУБЕРНАТОР КАЛІФОРНІЇ . Періс Красотка . Я только за най устройить шоу на Закарпатті і мо люди майемо їв допомогти СТАТИ ГУБЕРНАТОРОМ ЗАКАРПАТТЯ і КРАПКА

П
пікапер

молодці власники, втулили збитковий капітал.

Л
Лупень

Та навіть Ужгород уже не знає що робити, що не стати селом. Мукачеве тільки починається життя, дякуючи Богу і Владі від нього.

А
Альгердас

Полазил по этим вашим интернетам. Интересная картина. Москали недовольны шоу - Дом-2. И вот это шоу переезжает на Закрпатье! Среди красот полонины - отары овец, струмочки, гуцулы с трембитами - девки будут зажигать с лесорубамы! Так сказать, на пленэре! Всё поэтично и гламурно!

МН
Мойша на троні .

До лупня 22:07.Мукачево це районний зоопарк.

Л
Лупень

В Мукачево живуть найкращі люди на землі. Увага усього бомонду направлена якраз на Мукачеве.

A
AxelF

Три идиота ниже отметились! Браво!

А
Альгердас

Чёт стрёмное погоняло - Пенис Гилтон!

О
Олександр

проститутка вона.

Ч
Чоколом

Хто вона за професією? Світська левиця? Херньов ся займає.

Читайте також