Перша ліга: "Минай" потрапив у результативну кризу

817 3

Як колись казав Михайло Кополовець: "Перед каждою ігрою ми ходимо до церкви".

Мабуть, "Минаю" вже теж потрібно йти до церкви, адже команда не може забити четверту гру поспіль. І знову хочеться більше говорити не про матч із "Металістом", а про команду загалом.

Гра проти харківської команди нічим не відрізнялася від попередніх трьох. У діях закарпатських футболістів знову не було фантазії. Команда не грала гостро і взагалі не створювала моментів.

Натомість суперник "Минаю" вколотив аж три голи у ворота дебютанта Барченка. Цікавий факт: двічі у ворота "Минаю" забив закарпатець Петро Луців, який виступає за "Металіст". Той самий Луців дав гольовий пас на Чідомере, який встановив остаточний рахунок — 0:3.

І тут вже не хочеться говорити про футбол, адже проблеми "Минаю", ймовірно, внутрішні. Ще до початку сезону різні ЗМІ публікували інформацію про можливе зняття команди з чемпіонату. Згодом головного тренера Любеновіча засватали в "Інгулець". Ба більше, клуб із Петрова офіційно на своєму сайті оголосив про це підписання, але далі щось пішло не так.

Далі були успішні матчі із "Скалою" у Кубку та з "Прикарпаттям" у чемпіонаті. І тут Любеновіч заявляє, що він подає у відставку. Проте інші члени тренерського штабу про це навіть не знали, адже Дмитро Бабенко (тренер команди) дав коментар, що всі працюють і ніхто нікуди не йшов. Але Любеновіч свою відставку підтвердив, згодом передумав, посилаючись на нібито домовленість із президентом клубу.

Матч проти тернопільської "Ниви", який команда провалила, завершився інформацією про внутрішнє розслідування клубу на предмет договірного матчу. Керівництво клубу одразу ж цю інформацію спростувало, а Любеновіч заявив, що побачив дуже дивний рух коефіцієнтів у букмекерських конторах.
Майже одразу команда розриває контракт із капітаном Олександром Бандурою, мотивуючи це рішення омолодженням складу. Сам голкіпер в інтерв'ю сказав, що у "Миная" є внутрішні проблеми, але намагався себе стримувати.

Останній матч із "Металістом" показав, що команда просто не грає. Багато гравців, які дійсно показали класну гру у "Прем'єр-лізі", вже покинули команду. Не вистачає хороших гравців і в лінії нападу. Конструктив відсутній у центрі поля. Одним словом — проблем багато.

Любеновіч поки не коментував останню гру. Можливо, знову підуть розмови про відставку, але наразі все дуже погано.

Коментарі

7
777

Пишіть ліпше за жіночу команду Минай - 2 стартові матчі 2 перемоги 10 забитих 0 пропущених мячів, 1-є місто в турнірній таблиці!

НМ
На мою думку!

Риба гниє з голови. Керівництву необхідно дати насамперед для себе відповідь - чи потрібно їм клуб ? Виглядає збоку, що керівництво само по собі, тренерський штаб сам по собі, гравці самі по собі, тобто як у відомій байці - лебідь, щука і рак.. Чи необхідно дурити академію футболу "Минай", їхніх батьків, дітей... не показуючи ніякої перспективи на майбутнє... Хоча для мене особисто, як для вболівальника, цей проект безперечно дуже цікавий...і дуже шкода, якщо він закриється

ТІ
ТЦК і СП

На війну проти москалів згодяттся й такі ковдуші .

Читайте також