Перша українка на Евересті, мукачівка Ірина Галай, присвятила своє сходження всім жінкам України (ФОТО)

33
16

Покоривши найвищу гору світу, мукачівка заявила, що пишається своїм містом та своєю державою.

"Я пишаюся бути першою українкою, що піднялася на вершину світу- Гору Еверест", - пише Ірина Галай у своєму Facebook.

Свою перемогу над піком Еверест мукачівка присвятила всім жінкам України, а також подякувала за підтримку своїй сестрі Марії та мамі Ганні. 

Нагадуємо, що цього тижня мукачівка Ірина Галай стала першою українкою в історії, яка підкорила вершину світу - пік Еверест.

Mukachevo.net

Коментарі

Б
босомек

идимте на майдан се из нас издиваються ненадоило?

ГП
Галушко Петро Іванович

припиняйте дурити народ таким наглим обраом !!!

ЖТ
жебрач тупа)

што би ся не стало нараз гроші...а я вам повім чого...є такі христи яни які ся молять мамоні...і черево по руськи-мамон...короче ко вірить Богу видить что Він робить і помогать...а ко в гроші вірить тот помали гниє...бо їх никда не буде доста...подумай КО ТИ Є ..!..

5
505

Майже Косино й спонсірувало)

Т
трубошат

куме, недумаю що много желающих буде хто захоче перерахувати кошти на рахунок котрий написано в коменті. має бути доказательство, силка на точну інформацію. бо так часто розвод лише буває. скинь силку а по темі то молодець)

В
Водило

Так гроші Хоть якісь ,Хоть хтось перечислив на Канкретний рахунок пораненого Сергея или нет?Чи вшиткі на Еверест позерають.Мож гроші канкретно на іншого пораненого перечислити.Еверест в гондурасі, а ранені на Україні.

ДГ
До голови села.

Скоріше ви маєте достут до державних коштів ,хто його знає куди ви їх використовуєте?і не пишуть всякий бред скоріше всього в неї міг бути спонсор ,то її особисте діло і вона молодкець.

І
Іван

Дайте покій дівці, маладец она. За свої гроші їхала од никого не брала. Такшо не пишіть глупості

ДГ
до голова села

ІДІЙОТ ти голова села! причому на вшитку голову

А
анонім

Голова села, по таким принципами діяли комуністи у свій час, не варто заздрити іншим , а потрібно починати із себе і працювати над собою та побороти спочатку свої недоліки,а може вона заробира чесно ті гроші , звідки тобі знати, не всі багачі погані та крадії

M
milosh

15:10 Перша українка на Евересті - мукачівка!!закарпатка!!! Ви не відчуваєте гордість пане?

ГС
Голова села

Откуда такие бабки в кризис ,подъем стоит от 70000$... Люди ,она за ваши бабки кайфует ,надо положить этому конец ,хватит быть рабами ,пора уничтожать таких паразитов !!!

ТВ
Так вам треба

А а чого стілъки галасу навколо молодої персони? Ну підкорила гору за свої заощадження, збулися іі мріі, свої досягнення вона досягла важкою працею. Це ж все таки не змагання і не спорт, а просто захотіла і докпщала усім зазадрісники, які завищують.

В
Водило

Поранений десантник,замкомбриг Миколаїської бригади Сергей Грецкий ,Рахунок у Приватбанку 5168 7420 2229 2522.Він бо за милу душу заліз би вище Ґори,аби бути цілим та неушкодженим.А так повезло Іринці,знала що на Еверсту намного спокійніше Донбассу.

S
Sergej37

хаха

М
Мукачево

Перед цим ви писали що вона присвятила сходження собі на день народження

Читайте також