Першою квитки на Євро-2012 дістала українка

8
0

Як повідомляє UEFA, першого щасливого володара квитків було визначено на основі довільного розіграшу. Переможець - громадянка України, саме вона отримає чотири квитки на перший матч першості за участю української збірної

UEFA оголосив про проведення промоакцій з розіграшу квитків, що надають виняткову можливість для мешканців України відвідати матчі Євро-2012. 

Нагадаємо, що процес реєстрації заявок на придбання квитків на матчі Євро-2012 розпочався на початку лютого і протягом трьох тижнів вболівальники більш ніж з 141 країни світу вже виявили бажання придбати квитки на континентальну першість. 

Свої квитки українка отримає особисто від президента Федерації футболу України і члену Виконавчого комітету UEFA Григорія Суркіса з нагоди церемонії початку продажу квитків в Києві 1 березня. 

Під час цієї церемонії також буде визначений наступний переможець, який виграє чотири квитки на матч національної збірної України, який пройде на НСК Олімпійський 11 червня 2012-го. 

До початку церемонії вручення квитків 1 березня, UEFA обнародує докладну інформацію про переможця, але вже зараз відомо, що це мешканка Київської області. Нагадаємо, реєстрація заявок на купівлю квитків на матчі Євро-2012 триватиме до 28 лютого. Квитки будуть продаватися за квотою - 4 в одні руки. 

У продаж надійшли три види квитків: індивідуальні квитки на матчі, комплект квитків на один стадіон на всі матчі групового етапу або плей-офф, комплект квитків на всі матчі однієї команди на груповому етапі або в плей-офф. 

Квитки будуть продаватися виключно на сайті UEFA.com і тільки з 1 березня по 31 березня 2011 року. 

Раніше UEFA також оприлюднли ціни на квитки на фінальний турнір Євро-2012.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також