Першим рейсом з Кошице в Мукачево скористались 14 пасажирів (ВІДЕО)

7
4

Серед них іноземці з Словаччини, Німеччини, Австрії та навіть Канади.

З Кошице потяг виїхав о 09:10, а вже менш ніж за 4 години прибув у Мукачево. А вже о 14:54 поїзд вирушив назад до Кошице.

Пасажири розповідають журналістам Телеканалу Sirius подорожувати поїздом дешевше, вартість квитка 7,5 євро, тоді як поїздка автобусом обійдеться щонайменше 11. Ще один плюс швидкий перетин кордону.

Зі станції Мукачево до Кошице відправилось 20 пасажирів. вагони були заповнені на чверть. До складу потяга входять 2 на 78 місць, в залежності від потоку рухомий склад будуть збільшувати.

Курсуватиме потяг 2 рази на день: з Кошице о 9:10 годині та 12:01, а з Мукачева о 14:54 та 18:20 годині.


Коментарі

П
Прохожий

Україні треба було одну пару поїзда свою запустити і согласувати графік виїзд ранком з Мукачева вечером з Кошіц - а так як оба поїзди Словацькі вони зробили такий графік який їм зручний і впевнений Укрзалізниця невідстоювала зручний графік для укр. сторони -от і радуйтеся тому що є на *шару*.

P
PIPІ

В любому випадку-це ПРОГШРЕС! Так шо -ДОБРЕ...для людей!

Х
Хто

Поїзка автобусом буде 8€ коштувати і не треба обманюваьти. І можна із самого ранку сісти і бути там 11 місного а сісти на останій в 23 місного, дуже добре можна погуляти весь день а на поїзді цікаво як прогуляєшся? З таким розкладом

Ф
Френк

Дуже файно прийти в Кошіце під вечір

Читайте також