Перший день шкільної ліги КВН: переміг «Шанс» (ФОТО, ВІДЕО)

28
149

Змагання у кмітливості також проходитимуть й завтра.

Сьогодні перед глядачами виступати учні ЗОШ № 6, 10, 13, 16. Юридичного ліцею та гімназії.

Перемогу здобула команда ЗОШ № 13 під назвою «Шанс». 

Коментарі

Ч
чемпіон

хлопці в балетних пачках це смішно?? ось так і видно рівень гумору...переодягнути хлопця в дівчину, випустити на сцену в нижній білизні ітд...це не смішно, це брррр...

P
petit_oiseau

ну то 100% що 20й простіше. вони молодці, що там приховувати. той хлопчина Саша з 13ї школи теж молодець. Артур витягнув 2гу на розмінці, Паула теж щось намагалась робити, старались. Халус якимісь чином підтянув 10ту. майже всюди були "козирі" які мали тянути всю команду.

Г
Гіга

То ясно шо 20 думала краще бо у гравців таких як Пірчак,Цібере є набагато більший стаж гри в квн(розмінку) а там у 2 лише Артур думав наверно

P
petit_oiseau

Цібере Олександр Олексійович, ви дійсно чудовий актор і гравець КВН. але все-таки не гарно вийшло з вашою участю в команді 20ї школи.

ЦО
Цібере Олександр Олексійович

Цікаво читати такі коментарі від свого імені)

BN
Boss Nigger Back

Короче, я так поняв сьогодні 20 доказала шо 2 ігровий день сасай, розкинка із 2 школов в тому подтвержденіє.

П
ПППП

ГІМНАЗІЯЯЯЯ!!!! Молодці, всьо чотко було, 20-та теж непогано грали

P
petit_oiseau

так, Гімназія досить непогано грала із тих хто був кращими більшість (яка не відноситься до жодної зі шкіл) напевно б виділила Гімназію, Ліцей, 20ту, 2гу, 13ту та 10ту. далі поодинокі випадки легкого смішку, але не сміху.

У
УН

Гімназія була однією з кращих, мала отримати призове місце!!!

P
petit_oiseau

2га школа просто чудово грали на фоні всіх команд другого дня. розминку витянули 10 і 2. інші - немаю уявлення, за що такі оцінки.

O
Orange

За ерудицію, інтелектуальність, креативність, гумор) Все там було в міру)

А
Азіров

вот за шо дали 2 школі 3 місто за шо?????

О
Опопоп

ахахаха нико неїде у Київ хоть се радує))

Ц
цібере

я невиноватий шо забрали у коропець

B
BowWow

Ахах, "хто переможець, а хто гімназія" гарно сказано Їх і в правду художник витянув. Якось дивно що всім командам він ставив якшо не 5 то 6, а Гімназії 7, вот прям за душу його взяло напевно. Ніякої чесності не буде, поки не буде неупередженного жюрі! З Ужгорода наприклад, щоб ніхто нікого не знав.

Г
глядач))))

інкоГніто та Orange я з вами погоджуюсь!VIP(ЛIЦЕЙ)справдi здивували порiвняно з минулим роком вони взагалi молодцi!звичано були команди з трохи вищим рiвнем пiдготовки але vip заслуговуйе на 2 або 3 мiсце!пiд час оцiнювання команди люди iз залу просто дивувались!а на рахунок шанс(13)вони заслужено заняли перше мicце i винити вчомусь йiх не треба!я надiюсь на те що суддi виправлять свiй вердикт i ДРУГИЙ день покаже хто переможець а хто гiмназiя!

O
Orange

У Коропцьови учиться

М
Мер

А причом туй цібере????учится у 20 шо хочете?

І
інкоГніто

Дійсно якшо так судити яв жюрі судили вчора то за ті- 0,2 бали можна було багляти ще три хвилини я розумію гімназія понти але всеж.Ліцей був на рівні я сміявся. Шанс думаю рішення справедливе.Але з 20 мають зняти бал. За Цібере.Гімназію я не бачу в лідерах 1 дня. Вирішувати все ж жюрі але навіть зал помітив несправедливість оцінок.

O
Orange

Те що судилось не справедливо - безумовно! Не кажу вже про завдяки кому, чому і так далі.. Діло не в цьому, зовсім! Якщо судити по правилам так як воно є: з 20 школи повинні зняти 1 бал за Цібере який не є учнем вищеназваної школи ( так само як в минулому році з 6 школи), з гімназії - також 1 бал за перевищення ліміту часу ( так само як минулого року з 20ї точно не пам'ятаю) Тоді це булоб більш менш чесно. Щодо гумору кращим був ліцей. Так Як сміялися з жартів ліцею, не сміялися ні через будь яку іншу школу! Але що тут казати, навіть якщо жюрі і здалися жарти 13 школи інтелектуальними, смішними, музикальними то хай буде! Але ліцей заслуговує хочаб на 2 місце!

Т
тралл)0)))

а гузички всім пірвало.

А
Артіст

Да

W
whatever

Артіст, гравець другого ігрового дня?

А
Артіст

Я гравець однієї із команд

Ю
Ютю

Ліцей кращі!!!:)

BN
Boss Nigger

Артіст А, я уже поняв. Це сам Юрко Чорій. Як там на радіо?

BN
Boss Nigger

Артіст А, я уже поняв. Це сам Юрко Чорій. Як там на радіо?

=
=)

по-мойму і Boss Nigger, і Артіст із БУМа =))))))))))))))

BN
Boss Nigger

:) А де ти про 10 прочитав тут?

А
Артіст

Не старий не з бума

:
:)

а при чому 10 школа ?

BN
Boss Nigger

Артіст Ти не з БУМа случайно?

ВП
Владимир Путин

Ты сука когда деньги за газ отдашь?

ВЯ
Вітя Янукович

Володьку ти бов на квні? Ти де сидів? Як ігра?

А
Артіст

Народ шо ви розказуєте, я силі з знайомими і ми знали кожну шутку майже кожної команди( бо то всьо інтернет)!

ВП
Владимир Путин

Единая Россия РУЛИТ!!!!

ВП
Владимир Путин

Единая Россия РУЛИТ!!!!

1
12121

Дійсно, оцінювалося не справедливо, 13 школа молодці, але не дотягували до таких високих балів! Сподобалася 20 школа (не дивлячись на "ігрока"). Ліцей приємно здивували, були мініатюри справді смішні; гімназія - пафосний вихід бомбовий та випускний+ВДВ)

Я
Якось-так

Якби навіть виграла інша команда тоді б всеодно казали шо не чесно або куплено!!! і так завжди всіх засудили всьо куплено всі шукають виправдання...пошукайте проблему в собі!

2
234

Поясніть нормально за 20-у школу, що за мутка сталася?

WD
White Dominator

Ви прогонщики, всьо добре боло, а у 20 школи витащив ВІТЮША******

WD
White Dominator

Ви прогонщики, всьо добре боло, а у 20 школи витащив ВІТЮША******

WD
White Dominator

Ви прогонщики, всьо добре боло, а у 20 школи витащив ВІТЮША******

Х
Халус

Пусть говорят с Халусом только на каналі у ютубі!!)) Скандали,інтрігі,раследованія!Как в первий день на квнє всем сошло с рук дело об деле!Ти неповеріш!!

BN
Boss Nigger

Доктор Халус, новий блог буде про скандали інтріои і розследованія на шкільному КВН?

О
Опопоп

полюбому!

Х
Халус

усі звонеме дантистці

BN
Boss Nigger

Мукачево Нет я не Рябінін. Я Boss Nigga детка.

Р
Реактив

0508792723 вот номер Т.Оксани Дантист

BN
Boss Nigger

Артiст Особливо размінку вони повністю витащили, ліцей. Кстаті біля мене сидів хломець який, майже, всі їхні сценки знав після преших 3 слів. Тому давай не треба. Явно 13 і 20 виділялися на рівні інших.

BN
Boss Nigger

Артiст Особливо размінку вони повністю витащили, ліцей. Кстаті біля мене сидів хломець який, майже, всі їхні сценки знав після преших 3 слів. Тому давай не треба. Явно 13 і 20 виділялися на рівні інших.

М
Мукачево

Boss Nigger Рябінін, то ти? =) та фосі були команди, непоганий шкільний квн! а в ігрі завжди так: хто б не виграв! журі куплене, все нечесно. еей

А
Артiст

До Freddie Mercury! по вул. Московській, там є заброшена фабрика(майже біля гімназії) і там на кпп робить дуже хороша дантистка Тетя Оксана!(серйозно без жартів)!

Х
Халус

Скоро буде новоє відіо!Чикайте

А
Артiст

Я вважаю що 13 школа не заслугове на перше місце!Взагалі перший день був ужасний,команди виступили слабо!Єдине кого можу похвалити так це команда V.I.P(ЛІЦЕЙ)(я не учень ліцею я вас завіряю)!Команда показала жарти з яких везь зал "плакав", може на сцені вони дивилися і не дуже гарно, але посміятися я зміг від душі! Щодо 13 школи так там лише 2 гравця показали гру (Саша, Тарас) 20 школа не зважаючи на "Цібере" показала не дуже високий рівень!ААААА гімназія мовчу...всі напевно перлися від того як хлопчина трогав цицьку дівчини! P,s 13 школа була ліпша за часів Симоняна, бо він і тагнув ту школу!Але попереду другий день і я вас завіряю що буде цікавіше!

BN
Boss Nigger

Пройшла чутка про то шо на виступі гімназії на сцені був таракан Шоні, просьба зняти бали за насильницьке використання Шонія. Таркан зараз у лікарні под капельницьов. Всі не байдужих просимо допомогти Шонію, злі і безпощадні гравці команди "Майже Oxford" роздавили його.

FM
Freddie Mercury

Сейчас у "друга" на квартире

BN
Boss Nigger

Freddie Mercury Ти дурак, ми тобі казали не треба боло за 20 виходити... Видиш Фреді начудивісь як і з кліпом "I want to break free". Ладно ти уже до кладбеща добрався? Чи ти через ноут сидиш?

D
digi

13 школа мені сподобалась найбільше!

P
PA

Гімназія супер...завела зал дуже!!! Бомба просто..стоячи хлопаю!!!!! Усі сценки бомбові, домашка на вишому уровні, особливо про випускний і ВДВ!

4
457

то не слух, а правда

BN
Boss Nigger

В перервах між тим як обновляти сторінку для порції срача читаю Закарпатські фіглі, незнаю чому но ця хрень мене смішить більше ніж домашка гімнахзії.

FM
Freddie Mercury

Кто-нибудь может посоветовать хорошего дантиста?

К
КваRтаЛ

омгг яка тут інтрига =) да я тоже думаю шо то слух ))но шоб слув не став правдою)

BN
Boss Nigger

=) А, зря. Може хоч так би витянули розмінку гравці гімназії.

=
=)

мені кажеся шо за ігрока 20 школи просто пустили слух бо знали як вони вирулять цього року

BN
Boss Nigger

глядач із залу Доречі, на розминці минулого року, так відмітили креатив 20 школи з відповіддю під голос Януковича, що просто ***, хоча такого не було ніколи у Мукачеві...

=
=)

Boss Nigger нет)

BN
Boss Nigger

=) Ну ти травиш, ти на розмінці не за гімназію іграв случайно?

=
=)

КЕП НЕ ЗНЯТИ БАЛИ а команду зняти!!

BN
Boss Nigger

глядач із залу А Жураківський авторський юмор написав? Да він даже для свої команди у галицькій лізі взяв сценки, так шо не треба....

BN
Boss Nigger

Василь 18.02.2013 21:47 | IP: 91.226.35.xxx тобто ви маєте на увазі що на сцені випускник? Да, Меркурі у 79 році 20 Школу закончив потім з родітелями у Лондом уїхав, ну а потім і Тіматі з Лепсом уїхали туда

К
КЕП

Василь, ні, я маю на увазі, що на чцені труп, який помер від СНІДУ

Г
глядач

не випускник, 11-класник, але іншої школи

BN
Boss Nigger

Мертвих або добром або неяк не згадують... Іроди, нашо старого Меркурі трогати

В
Василь

тобто ви маєте на увазі що на сцені випускник?

ГІ
глядач із залу

люди...ви самі розумієте,що пишете??ви ще щось можете говорити за танець гімназії?а що тоді говорити за ті всі сценки які вже всі знають напам*ять.(реклама на сільському телебаченні...про взуття..)я не розумію на що ви сподівалися!а гімназія дійсно гарно виступила.візитка??та зал порвало!!!це була найкраща візитка з усіх шкіл.і якщо навіть жураківський постарався,то нехай інші хоча б не беруть все підряд з інтернету!за це б можна і не 0.1 зняти доречі!

Г
глядач

Просто учасник команди 20 школи цього року не являється учеником 20 школи, але він виступав за команду

4
41

Boss Nigger а шо з привітанням не так?

К
КЕП

Василь - тіпа Фредді Мерк'юрі помер, і вийшов на сцену, а за регламентом, якщо людина не є учасником команди - то мають зняти бали(((

В
Василь

а шо там з 20 ?ви можете сказати конкретно?

BN
Boss Nigger

41 Ти явно гімназію захищаєш, просто немає сеснсу далі з тобою всести діалог. За страння 7 балів не ставлять. І по привітанню я від тебе відповіді не почув. Просто ти від фільтрував те що ти вважаєш за потрібне, твоє діло.

4
41

Boss Nigger танець був отлічний, головне шо публіка завелася...не всі танцюристи, але видно, що старалися!! Видно реезультат...вони молодці!!

=
=)

Опопоп кКВНщик там фосий ахаа но нє він Файно Грає)

Ф
фоса

ФОСА ГІМНАЗІЯ!

=
=)

Boss Nigger да!!=)

BN
Boss Nigger

=) хах, ігрока? Смішно.

О
Опопоп

а шо там із 20 який ігрок??

BN
Boss Nigger

41 Ти відів тот танець? Там майже кожен робив по різному... Затуп з мікрофоном на сцуні про битву 2 хлопців, просто напросто змазали сценку через те що мікрофони не взяли. Ну а на привітанні гімназію явно тягнули, тут всім зрозуміло. Погоджуюсь, що домашка було сильна, Жураківський постарався.

=
=)

Boss Nigger мені кажеся шо завтра буде великий скандал за 20 школу =)за їхнього ігрока)

Х
Хахах

А отбивки у кого боли фосі?

BN
Boss Nigger

На мою думку, обурило всіх те, що з гімназії зняли 0.1 балу. Це ж просто СМІХ. В ігра де вирішує кожен бал, знімають 0.1 тим самим залишаю у дурнях усі команди які мають парні числа в фінальній таблиці. 2 роки тому з 20 зняли ЦІЛИЙ 1 БАЛ за те що було на 20 сек перятянуто, а тут 0.1, як на мене це дуже дивно...

4
41

Boss Nigger танець був отлічний, зажигатєльний!! Гімназія бомбанула зал!!!

=
=)

41 18.02.2013 21:22 | IP: 95.134.150.xxx Гімназію не випускали на сцену на домашці...зате і час потянувся..!! Вони достойно виступил, було видно по реакції залу! хто хто но гімназія супер =)

А
Аноним

всі чотко виступили)

4
41

Гімназію не випускали на сцену на домашці...зате і час потянувся..!! Вони достойно виступил, було видно по реакції залу!

BN
Boss Nigger

Отиць-нагібатор 18.02.2013 20:24 | IP: 195.16.79.xxx Чувачки, а щи мені сорока на хвості принесла шо всі школи коли на останню думашку за ширми повлазили гімназійним ігрокам мішали, одного вообше на сцену не пустили. Скандал на скандалі. Ти дурак? Навірно не знаєш шо після їхнього виступу всі команди йдуть на сцену? Там їхніх ляпів було багато. Тому, не потрібно шукати проблему в інших, подивіться на себе. Танець у гімназуї був жахливий....

=
=)

Цікаво як 4 та 10 школи виступлять

С
Свої-люди

Завтра взагалі буде! всі писатимуть що Журі такі-сякі. шо їх засудили. насправді треба просто вміти програвати вот і все. А наші люди судячи з усього не вміють цього робити.

=
=)

Цікаво шо буде завтра=)

С
Свої-люди

Просто деяким людям ніяк в голову не лізе що команда від якої майже ніхто нічого не очікував переможе!!

P
petit_oiseau

да-да, я ніколи не зможу купити сценарій. все, закривайте курятник. ми тільки вийшли на культурне спілкування, а тут..

Т
Тарас

у кожного своя думка. команда КВН "Шанс" дякує тим, хто підтримував нас на протязі всієї гри, і хто підтримує нас до тепер :)

Ш
Штріх

да на словах всі герої!

С
Свої-люди

Немає за що я просто констатую факт!

В
вдв

Гімназія ліпша і так. не умнічайте

В
вдв

Гімназія ліпша і так. не умнічайте

Б
Батя)

petit_oiseau,є йше якісь вопроси?

Б
Батя)

во во)) попробуй сам а не за других базарь=) petit_oiseau Штріх, =)) ти прав Свої-люди,пасіба)

Т
Тарас

Свої-люди, дякую)

Ш
Штріх

говорите тут шо не смішно а самі підготуйтеся зробіть каращий сценарій а потім говоріть!

С
Свої-люди

Хто б що не казав але Шанс перемогли в 1 грі і на мою думку виступили достойно і ми можемо привітати їх!

P
petit_oiseau

Батя, шановний, а я з самого початку зазначив, що це моя думка. власна думка. андерстенд?

Б
Батя

petit_oiseau,кіть ти не поняв виступ 13 школи,то не означає шо други не поняли,журі поняли,зал тоже.

P
petit_oiseau

Свої-люди, у деяких команд було ким/чим впливати на рішення. ну в принципі, завжди є чим впливати на таких конкурсах. логіку жюрі - нам не зрозуміти. але те, що результати дужее мутні це видно кожному. і не важливо в якому місці вони "мутні", чи то стосовно переможця, чи то стосовно якогось іншого місця.

С
Свої-люди

Особисто я походжуюся що в кожного є своя думка...Ну якщо на думку Журі Шанс були смішніщі то з цим вже нічого не зробиш.....а гімназію на візитці дуже замітно потянули.....так погоджуюся деякі оцінки були не справедливі...І до чого тут (КОМУ і ЧОМУ) це ти на що натякаєш? боротьба була до останього з розривом в кілька десятих всі це бачили..тому кожна команда могла перемогти!

P
petit_oiseau

Батя), КВН не має бути зрозумілий лише тому, хто сидить Вконтакті. він має бути зрозумілий всім. а у нас така логіка - якщо старатись догодити жюрі, то не зрозуміє зал, а якщо старатись догодити залу - не зрозуміє жюрі. або жюрі треба тупіти, або залу підійматись трохи на вищий рівень адекватності.

P
petit_oiseau

Тарас, можливо у них було на меті продвинути якусь іншу школу, без поняття. в любому випадку, приношу свої вибачення за надто різку критику. просто в Мукачеві любий захід - це таємниця за 7 замками і якщо щось стається - то не просто так. тепер вже ніхто не впевнений у оцінюванні 2 і 3 місця.. короче, ось така фігня, малята. ще з шкільного віку дітям показують що таке "хабар", "корупція", "підкупність" і це трішки сумно.

Б
Батя)

petit_oiseau, я ті всі жарти у Вк позирав,і половина залу тоже)

Т
Тарас

так нас так само зрізав один член журі. но то таке)

P
petit_oiseau

Тарас, а дорослих на КВН не допускають? :) я нічого не маю проти, не збираюсь кидатись в істериках, щоб доводити свою думку. просто особисто мені - не сподобалось так, щоб повірити у чесність жюрі. ну вже вибачте мене. і іноді дуже дивним було те, що всі оцінки високі окрім однієї. здається 2 чи 3 школи просто завалили одним балом. ви молодці, старались. хвалю. просто не на мій смак.

Т
Тарас

ти не правий... да, власна думка має бути. скільки тобі років? бо говориш ти як дорослий. ти спригнув з теми. тепер не гвоориться про шуточки, які закидують команди, а саме про справедливість журі. я вважаю, що відношення журі до різних команд було різне... прошлий рік: 20 школа отлічно виступила на розмінці, але їх засудили. цей ірк: вони отлічно виступили на розминці, і як результат вони перші (розминка). прошлий рік 13 шк програла через те, що погано підготувалися до виступу, цей рік: чудово підготувалися, як результат - 1 місце у першій грі. ми самі робимо КВН кращим, з року в рік.

Ц
цвирька

petit_oiseau, та тоді і 20 школа нічим не виділялася, бо у неї не було інтелектуального гумору.

P
petit_oiseau

Тарас, на грі був. бачив. відкрию тобі таємницю, існує така штука як власна думка. інші школи мені здалися набагато дотепнішими та кмітливішими (а на це і зауважує назва конкурсу). і наступне скажу не лише про шанс, а взагалі про багато шкіл мукачівської шкільної ліги.. дуже багато жартів (саме жартів, інтелігентних, хороших, добрих жартів)тупо не катуються в мукачеві. бо хороша така половина залу не сміється з того шо весело, а з того шо співпадає з рівнем їх розвитку (без образ, зараз не конкретика, а загалом про всіх). особисто я за цивілізований і веселий гумор, а не за дві фрази від яких весело тільки тим, кому вже пояснили про що йдеться.

М
мама6

я абсолютно чесно і неупереджено заявляю-на мою думку,кращими командами сьогодні були 20 школа,гімназія,ліцей,а вже потім-Шанс.І люди,що сиділи поруч,такої ж думки.Все таки,13 школі треба віддати належне-там команда КВН вже багато років є одною з кращих у місті.Але цьогорічний виступ все таки не самий кращий в їх історії.

Б
Батя)

Давай не базарь,самі виноваті треба було більше ріпітірувати,а не спригувати бо вам "МІШАЛИ,МІКРОФОНИ НЕ РОБИЛИ"і.тд

Г
Глядаччч

13 бомба) и 20 тоже)) а остальні в жопу ідіть)

О
Отиць-нагібатор

Чувачки, а щи мені сорока на хвості принесла шо всі школи коли на останню думашку за ширми повлазили гімназійним ігрокам мішали, одного вообше на сцену не пустили. Скандал на скандалі.

Т
Тарас

я би тобі шось сказав. но тут не хочу... як було не смішно, якщо зал сміявся? ти вообще на грі сидів? чи може ти грав за якусь команду?

А
Анонім

petit_oiseau Ти не правильно мислиш. Команда цілком справедливо зайняла перше місце! Виступили супер!І смішно було майже всім!

P
petit_oiseau

цвирька, так-так, саме про нього.

P
petit_oiseau

Тарас, одну причину того шо ви взяли перше місце? прям без поняття. причин чому ви мали б не взяти перше місце - є вдосталь. мені набагато більше сподобались інші школи. навіть 20та зі своїм "нечесним" учасником, і то більший претендент на перемогу. гімназія, ліцей теж загалом класно грали. будь хто, але Шанс.. видовищно - так, смішно - ні. а це не шоу "мукачево має талант", а саме КВН, тому сміху тут має приділятися перше місце.

Ц
цвирька

Не розумію про якого ви учасника говорите, можливо про меркурі, який уже помер, чи як?

Г
Глядачка

petit_oiseau Не Знаю кого і що ти мав на увазі "КОМУ і ЧОМУ " а я рахую що 13 дійсно заслуговує на 1 місце. Діти виступили супер,склад команди супер, ніяких претензій до них немає. Рішення журі було правильним та справедливим

:
:)

погнали, Шанс усе були ліпшими :)

Т
Тарас

"Шанс? не смішіть мене. здається всі в залі зрозуміли завдяки КОМУ і ЧОМУ вони перші." шо се за прогон?? ти думаєш своєю головою хоть чуть-чуть? назви хочаб одну причиниу того, шо ми взяли перше місце!

МР
май розумний

мені кажеться що 20 школа не чесно випустила на сцену одного учасника!з цього можуть зробити великий скандал!

А
Анонім

в нашому Мукачеві ніякої цивілізації

P
petit_oiseau

Анонім, саме так, саме так.. в деяких цивілізованих містах за таке дискваліфікують всю команду. але не в Мукачеві, дитинко

P
petit_oiseau

Анонім, саме так, саме так.. в деяких цивілізованих містах за таке дискваліфікують всю команду. але не в Мукачеві, дитинко

Г3
глядач 3

тімболєє!!

А
Анонім

один учасник із команди 20 школи взагалі не мав права учатвувати в квн

Г3
глядач 3

глядач 2,слухай неош гімназія на 3,а на другому 20,не знаєш не пиши!

Г
Глядач2

я вважаю,що гімназію підтягнули на 2 місце, їм мали знизити бал. А стосовно Шансу, то не потрібно недоречних натяків, тут все справделиво, команда супер

P
petit_oiseau

Шанс? не смішіть мене. здається всі в залі зрозуміли завдяки КОМУ і ЧОМУ вони перші. і загалом.. всі зрозуміли які команди і по якому принципу валили (іноді було дуже очевидно, що команда на таку оцінку не заслуговує). особливо обурює те, що деякі очевидні порушення правил залишились безнаказаними.

Г
Глядачка

Мені сподобався виступ 20 та Гімназії. Але кращими були ЗОШ №13 це очевидно.

Г
Глядач2

Шанс найкраще виступили!

Л
Леся

завтра ще 2 день фестивалю,тому не пишіть,що вже є переможець!

Г
Глядач

В контакті - THE BEST!!!!!

Читайте також