Перший крок нового мера Перечина –

7
0

Забезпечення соціально-економічного розвитку міста

8 травня, новообраний міський голова Перечина Мирослава Гуранич зустрілася із журналістами, аби підбити підсумки виборів міського голови, що пройшли минулого тижня. Нагадаємо, Мирослава Гуранич набрала на цих перегонах 56,3% голосів виборців.

 Голова Секретаріату Закарпатської обласної організації Єдиного Центру  Володимир Шкріба нагадав, що кандидатуру Мирослави Гуранич на вибори міського голови Перечина делегували на районній конференції Єдиного Центру майже одноголосно. Напередодні голова Закарпатського обласного осередку Єдиного Центру Іван Балога дав однопартійцям чітку настанову – проводити виборчу кампанію толерантно, без застосування «чорного піару» на адресу опонентів. І, констатував В.Шкріба, активісти Єдиного Центру провели кампанію без порушень і без застосування такого  піару. До речі, на відміну від головного опонента М.Гуранич – Івана Погоріляка.

 Такий же принцип єдиноцентристи застосували і у виборчій кампанії ще одного кандидата від партії Єдиний Центр – Віктора Ворона, який здобув перемогу на виборах сільського голови села Новоселиця (Виноградівщина). Ворон заручився підтримкою понад 300 виборців.

 Новообраний міський голова Перечина Мирослава Гуранич подякувала усім, хто її підтримав, і зазначила, що це не її одноосібна перемога, а перемога цілої команди, яка готова працювати на благо міста. Першим своїм завданням на новообраній посаді Мирослава Іванівна окреслила забезпечення соціально-економічного розвитку Перечина. Мирослава Гуранич із приємністю відзначила, що у міської ради чудово налагоджена співпраця як з районною владою, так і з обласною. То ж, якщо певні завдання виявляться перечинській міській владі не під силу, їй у цьому стовідсотково допоможуть партнери.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також